Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Premierul Romaniei: Experienta de la Sibiu a fost extraordinara, mi-o voi aminti mereu!

Premierul Victor Ponta spune că participarea la Raliul Sibiului a fost "extraordinară" şi a felicitat organizatorii şi autorităţile locale, menţionând că "România demonstrează că poate organiza o etapă de Campionat European la cele mai înalte standarde", informează Mediafax.

Victor Ponta a scris, sâmbătă, pe o reţea de socializare, că "experienţa de la Sibiu" a fost "extraordinară" şi că îşi va aminti mereu cu plăcere de aceasta.

"Experienţa de la Sibiu - extraordinară, de care îmi voi aminti cu plăcere mereu! Mulţumiri lui Titi Aur (profesorul meu în spatele volanului), dar şi echipei de mecanici, de un profesionism desăvârşit. Felicitări participanţilor, dar şi spectatorilor - entuziaşti, dar foarte disciplinaţi. Bravo organizatorilor şi autorităţilor locale din Sibiu! România demonstrează că poate organiza o etapă de Campionat European la cele mai înalte standarde. Participarea mea a fost simbolică şi cu un mesaj pozitiv, de sprijin pentru campania FIA care susţine condusul prudent şi siguranţa rutieră", scrie premierul.

Premierul Victor Ponta a parcurs, vineri, toate probele speciale prevăzute în programul Raliului Sibiului, competiţie care face parte din Campionatul European de Raliuri, fără însă a fi înscris oficial în cursă.

Ponta a declarat, vineri, după prima probă la Raliul Sibiului, că a avut emoţii, pentru că de mai bine de un an nu a mai fost într-o maşină de raliuri, dar nu s-a făcut de râs, avându-l lângă el pe Titi Aur, care i-a fost profesor.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 8 ani

Moare Iohannis de ciuda ca si-a facut Ponta reclama tocmai la Sibiu, pe teritoriul sasului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus