Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

E.On intrerupe furnizarea gazului pe 28 de strazi si sparge alte patru

Aproximativ unsprezece ore va dura întreruperea furnizării gazelor pentru locuitorii din zona cartierului Gușterița, sistarea fiind anunțată pentru marți, 13 august, de la orele 08:00. Cei de la E.On spun că întreruperea furnizării gazelor se datorează lucrărilor de cuplare a noilor rețele de distribuție, rețele pentru care alte patru străzi din Sibiu sunt sparte zilele acestea.
Cele 28 de străzi pe care va fi sistată furnizarea gazelor naturale sunt Olteţului, Cedonia, Sergiu Celibidache, Luncii, P.I. Ceaikovski, Frasinului, Rovine, Anul 1848, Muncitorilor, Salcâmilor, Tineretului, Podului, V. Pîrvan, Flacăra, Octavian Niță, Smârdan, Gorunului, Stejarului, Mălinului, Viilor, Pinului, Drum Nou, Măceşului, Macazului, Carpenului, Alunului, Văii şi Bradului.
”Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, anunță E.On Gaz, ai căror reprezentanți pot fi contactați – la nevoie – la numerele de telefon 0800.800.928 (gratuit), respectiv 0265.200.928 (taxabil).

Lucrări la noi rețele pe străzi importante

În timp ce pe străzile mai sus enumerate se cuplează noile rețele, pe alte patru artere din oraș au început lucrări de introducere a acestor noi rețele. Este vorba de Alexandru Vlahuță, Vasile Alecsandri, Maramureșului și Ștrandului. Lucrările vor fi executate sub trafic, termenele de finalizare fiind la finele lunii august pentru A. Vlahuță și Maramureșului și 11 septembrie pentru celelalte două străzi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

sibiu

Acum 10 ani

Cedonia nu e cartier iar strada Cedonia pe care se ia gazul este in cartierul Gusterita. Asa ca locatari din zona Cedonia din Cartierul Hipodrom 2, nu va faceti probleme. Azi o sa aveti gaz.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Traian Deleanu, dacă ai corectat, fă bine şi şterge şi comentariul 1, sunt convins că cel care l-a postat şi-a atins scopul, dacă nu, o să pară că sibiu de la 1 vorbeşte prostii, după care poţi să-l ştergi şi pe al meu, liniştit.
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 10 ani

@1 Mulțumesc de atenționare... @ Joseph, acum, cu comentariul acesta o să afle și cei care vor mai citi partea asta de site că, astă noapte, am scris aiurea. :)
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Eşti haios! E bine că nu eşti orgolios, ăsta-i mare lucru.
Raspunde

off topic

Acum 10 ani

Dar despre explorările de gaze de şist din zona de nord a judeţului nu aveţi de gând să scrieţi? Sau nu aveţi voie? Pentru cititorii interesaţi, iată un link: ***www.neuerweg.ro/gaze-de-sist-scrisoare-deschisa-catre-s-c-prospectiuni-s-a-privind-ilegalitatile-comise-de-lucratorii-firmei/#comment-1386
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus