Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
23°C

Marti, 13. “Preveniti ghinionul"

Zilele de marți, 13, considerate cu ghinion în toată Europa, au fost luate drept ocazie excelentă de promovare de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă și E-On Gaz.

În fiecare zi de marți, 13, ISU organizează “Ziua informării Preventive”.

“Derulate în colaborare cu E-ON România, sub sloganul “Preveniţi ghinionul”, activităţile informativ-educative ce vor avea loc urmăresc conştientizarea opiniei publice asupra pericolelor la carese poate expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgență”, se arată într-un comunicat ISU Sibiu.

Marţi, începând cu ora 10.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sibiu are o zi a porților deschise, iar în Shopping City Sibiu şi în Piaţa Mare vor fi organizate puncte de informare preventivă, unde reprezentanţi ai E-ON România şi personal din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu vor distribui materiale de informare al cărui logo este „Preveniţi ghinionul! – marţi 13 august 2013”.

Și în Ocna Sibiului se vor derula acţiuni educativ-preventive, anunță reprezentanții ISU.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus