Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Sibiul sub "asediu": Un lider rom estimeaza ca la inmormantarea lui Cioaba vor fi intre 150.000 si 200.000 de oameni

Autointitulatul rege internaţional al romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu, de la Costeşti (Argeş) spune că vestea morţii lui Florin Cioabă a venit "ca un fulger", estimând că la înmormântarea acestuia, de la Sibiu, vor participa între 150.000 şi 200.000 de oameni. "Am primit vestea morţii regelui Cioabă ca un fulger. Nu ne aşteptam la această veste, ne aşteptam la o veste mult mai bună, pentru că medicii turci ne-au dat o speranţă. Până să se întâmple, cu Dorin Cioabă am luat legătură şi mi-a zis că totul e bine, dar în această dimineaţă am aflat că Florin Cioabă nu mai este printre noi. Pentru noi, ortodocşii există un doliu, dar nu ştiu la ei pentru că sunt penticostali şi au alte tradiţii. De aceea, eu sunt regele creştin ortodox, Dan Stănescu", a spus Stănescu, citat de Mediafax. El a precizat că a avut o relaţie foarte bună cu Florin Cioabă, "o relaţie de prietenie", şi a transmis condoleanţe familei.
Acesta a estimat că la înmormântarea lui Cioabă de la Sibiu vor fi între 150.000 şi 200.000 de oameni. "Vreau să transmit romilor din România să mergem cu toţii, să fim alături de familia Cioabă şi să mergem la înmormântare. Dumnezeu să-l ierte! Cred că la Sibiu, la înmormântarea regelui Cioabă, vor fi între 150.000 şi 200.000 de oameni", a mai spus Stănescu.
Foto: rtv.net

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

gogu

Acum 10 ani

Daca vor veni atatia oameni la inmormantare, inseamna ca Sibiul va fi invadat! Terasele din centru isi vor inzeci castigul... Va fi plin de ziaristi...Mai ceva decat daca ar veni Madonna!
Raspunde

ghiolbanis

Acum 10 ani

ce ne facem ca-l eclipseaza romii pe baronul iohanus?
Raspunde

ulos

Acum 10 ani

Cata tiganie, ar trebui sa punem taxa la intrare in judet. Atentie la buzunare! Sa iasa armata in strada sa ne pazeasca casele :)))) Hai mai taiati un 0 si nu exagerati majoritatea sunt saraci ca vai de ei, daca o sa vina, ajung pe gratis cu trenul la Sibiu.
Raspunde

ctc

Acum 10 ani

daca vin toti acum e momentul sa punem o bomba poate scapam naiba de ei..inalbim romania si ii trimitem pachet la sf. petru..
Raspunde

@ghiolbanis

Acum 10 ani

ne eclipsezi tu pe noi cu prostia ta crunta ,nu mai debita tampenii iasovene pt ca ai o gandire de cercopitec redus mintal!!!
Raspunde

†††

Acum 10 ani

Vai steaua lor sint bogati si acum nu au bani sa-l aduca acasa
Raspunde

Luca

Acum 10 ani

:|
Raspunde

liu

Acum 10 ani

booooomba
Raspunde

frustantule

Acum 10 ani

bai gholbanus te doare tare JOHANNIS , ai vazut ce ascensiune are cu toate ofurile miticilor si inscenarile alea cu incompatibilitatea comandate de aia de teapa ta ,creste in sondajele nationale precum copiii in basmele copilariei ,si asta trebuie s-a va ingrijoreze ca uite asa vom afla de adevarati jefuitori ai tari ,vati incardasit incuscrit numai s-a ramineti la cascaval voi sunteti numai de fatada adversari in rest grupuri de tip mafiot la bani publici cum nu mai aveti acces la cascaval numai insolvente si faliment ,apucativa de marile proiecte ca de 2 ani numai pe net cu invective si folclor ieftin mai schimba placa ,ca nu suntem orbi s-a nu vedem ce a facut preferatul tau in oras in 13 ani ,din 700 de strazi de pamint si prost asfaltate modernizate si cu toate utilitatile pe dedesubt a realizat vreo 650 mai sunt vreo 50 care in 2-3 ani vor fi si ele finalizate ,si tio spune unu care umbla des prin tara ,unde mergi numai aprecieri la adresa lui JOHANNIS mai lasa folcloru cu bmw de 100 000 de euro ca nici tu nu te dai cu dacia 1300 an fabricatie 78 si acel bmw folosit de primar ii atesta valoarea pe care o are in comparatie cu tine si postaci tai
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Bai agramatule...nu te ustura limba de la atata curatat anusuri?
Raspunde

cici

Acum 10 ani

daca fiecare rom din cei 150.000 sau 200.000 de participanti la inmormintare ar da cite doi euro ar acoperi cheltuiala din Turcia. Dar mai bine sa dea bani statul roman.
Raspunde

alex

Acum 10 ani

aoleu aoleu ce multi orasul se va bloca.Ce nebunie va fi doamne fereste!
Raspunde

pristanda

Acum 10 ani

Voi nu ganditu ca capul bag seama, ganditi cu anusul. Nu-s 200.000 de oameni in Sibiu, cum sa vina atatia indieni, sunteti cu capul, idioti natangi ce sunteti ? O mie si deja-s prea multi. Voua daca va zice Dan Diaconescu ca va da o mie de coco il votati cu doua maini, atat sunteti de prosti.
Raspunde

Vaxx

Acum 10 ani

Sunt curios, au si rege \"catolic\" ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus