Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Incoronare si apoi inmormantare

Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, spune că va fi încoronat vineri, urmând să primească titlul din partea Consiliului Coroanei, înainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, pentru înmormântarea tatălui său. Potrivit lui Dorin Cioabă, "încoronarea" va avea loc vineri, în jurul orei 12.00, înainte de a se pleca cu sicriul spre Cimitirul Municipal Sibiu, pentru înmormântarea lui Florin Cioabă. "Voi fi încoronat vineri. Va fi o ceremonie în casă. Ceremonia, ca şi încoronarea va avea loc în casă, înainte de plecarea spre cimitir", a declarat Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, citat de Mediafax.
Întrebat cine îi va pune coroana de rege, moştenită de la tatăl său, Dorin Cioabă a spus că acest lucru îl vor face "reprezentanţii Consiliului Coroanei". âFlorin Cioabă a fost încoronat într-o situaţie similară, după moartea tatălui său, Ion Cioabă, în februarie 1997, acesta murind tot în urma unui infarct. Florin Cioabă, singurul său fiu, a moştenit titlul de rege al ţiganilor de pretutindeni şi i s-a pus coroana de rege înainte de plecarea convoiului spre cimitir.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

adina

Acum 10 ani

Regele a murit! Traiasca regele! F amuzant :))
Raspunde

@@@

Acum 10 ani

Parca am fi in piesele lui Eugen Ionescu!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Asta numai dacă reuşesc să scoată coroana de la amanet!
Raspunde

brrr

Acum 10 ani

mai terminatzi odata cu ciorile natzie de tzigani boratzi...sal puna pe base k e dealor..tzara cu 2 regi,imparat si presedinte...haladelelor
Raspunde

Impartial

Acum 10 ani

Unde se face de fapt incoronarea ? In sufragerie sau in bucatarie ?
Raspunde

@5

Acum 10 ani

incoronarea se face in jurul focului de tabara din curtea marelui palat de pe Alba Iulia!!sper ca esti multumit ,acum ca stii !da Baselu nu vine si maine sa bage ceva la stomac si sa bea un whisky?
Raspunde

adevaratul

Acum 10 ani

lider politic al sibienilor (la przidentiale si referendum) pare safi fost Raposatul si nu Sasul ! Crapa iasovenii de ciuda ca au doar soldoveni, iar noi si Rege si Imparat, basca Presedintele Mihai de la rampa Stefan cel Mare!
Raspunde

paloma

Acum 10 ani

nu santeti de acord unii dintre voi cu cutumele si traditiile unei etnii din tara in care traiti insa nu sunteti capabili sa va alegeti prin vot un guvern ,asta ma face sa cred ca sunteti un popor de tigani nu de romi.
Raspunde

Uil Smit

Acum 10 ani

@8. paloma - WTF nu mai avem guvern sau ce? Regele sa se autoproclame pana nu ma auto-pun eu... ce mai atatea incoronari
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Nu sunt sibieni, si nici de Neppendorf, care a devenit India Minor. Sunt din Jud. GORJ, din care AU VENIT prin anii \'60. Asta, ca sa fie clar.
Raspunde

7

Acum 10 ani

si Poplacean ala...s-a bagat el in balciul si circul ala tiganesc, urat ii sta intre garoi..el care ar trebui sa propavaduiasca cu totul altceva...asista la incoronari de \"regi\" tigani...brrrr horor !!! si halal pastor baptist
Raspunde

brrrrrr

Acum 10 ani

doamane ce fetzte.....vomit ....ajutor.....tzara de ciori
Raspunde

michael

Acum 10 ani

imi este scarrba de tot circul de azi . iar celor care le-a aprobat mizeria aia ar trebui de asemenea sa le fie sila de ei . oricum eu unul de azi inainte la intrebarea ce nationalitate am voi raspunde cu ... necunoscuta deoarece eu nu vreau sa fac parte dintr-o natie care sta pe marginea drumului ca o gloata de milogi si se uita la tiganime ! ba mai mult , l-am vazut pe unul mai in varsta care si-a scos palaria in semn de respect ... in ciuda varstei ar fi meritat scuipat in ochi . datorita circului am facut jumatate din drum job - acasa pe jos ca nu au putut trece autobuzeleori nu e elegant sa vi pe jos dupa 8h de munca . sila scarba si nu mai am cuvinte sa ma exprim fata de toata porcaria si fata de toti milogii care au stat pe marginea drumului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus