Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Baschetul sibian, fata in fata cu legenda

Sute de copii, tineri și fani ai baschetului s-au întâlnit în weekend cu celebrul Ghiță Mureșan, cel mai înalt baschetbalist român și singurul care a jucat în NBA.

Zilele Baschetului au adus o nouă premieră pentru orașul Sibiu. Asociația Al 6-lea jucător, organizatorul evenimentului, a reușit să îl aducă la Sibiu pe nimeni altul decât Ghiță Mureșan.

Ghiță Mureșan a sosit sâmbătă, în Parcul Tineretului, locul unde sute de copii și tineri așteptau întâlnirea cu legenda baschetului românesc. Jovial și plin de bună-dispoziție, Ghiță a lăsat în urmă amintiri de neprețuit. Copiii s-au înghesuit pentru o poză cu „gigantul”, care a semnat minute în șir zeci de autografe.

Tinerii fani ai baschetului sibian și-au completat colecția de semnaturi și cu cele ale noii echipe a Clubului Sportiv Universitar Sibiu. Jucătorii lui Miodrag Perisic au fost întâmpinați cu mult entuziasm vineri seară, în Shopping City de fanii echipei, aceasta fiind prima întâlnire cu fanii înainte de debutul noului sezon.

Turneul Zilele Baschetului din Parcul Tineretului s-a desfășurat pe trei categorii: U12, U14 și U16, băieți și fete. În total, peste 100 de tineri au participat la competițiile găzduite de această manifestare sportivă. Zilele Baschetului continuă weekendul viitor, în parcarea Promenada Mall. Categoriile vor fi extinse pentru acest turneu. Pe lângă cele destinate tinerilor sub 12, 14 și 16 ani, la Zilele Baschetului din parcarea Shopping City se vor putea înscrie și echipe sub 18 ani precum și în categoriile open și 30+ masculin. Echipele se pot înscrie până joi, 29.08, pe adresa [email protected].

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus