Luni,
21.06.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Au fost trei, a ramas doar unul

Trei elefanți se legănau, pe o pânză de paianjen, și când pânza n-a rezistat, au mai rămas doi elefanți. Doi elefanți se legănau, pe o pânză de paianjen, și când pânza n-a rezistat, a mai rămas un elefant. Câți elefanți au mai rămas, exact și atâtea radare neinscripționate au mai rămas.

Acum câțiva ani, Inspectoratul General de Poliție a trimis la Sibiu, patriotic de-a dreptul, trei mașini radar neinscripționate. Patriotic pentru că una era roșie, una galbenă și una albastră. Radarul roșu neinscripționat al poliției sibiene nu și-l mai aduce aminte nimeni. A existat și el la un moment dat până a fost implicat într-un accident și a fost scos din uz. Radarul albastru face zile negre șoferilor doar în zona de nord a județului așa că pentru zona centrală străbătută de DN 1 și DN 7, cele mai aglomerate șosele din țară, a rămas doar cel galben. Și nu era zi să nu prindă vitezomani, mai ales pe porțiunea de drum dintre Săliște și Săcel. Pitit pe tarlaua din dreapta sau din stânga drumului, radarul galben era o adevărată sperietoare pentru șoferii care întotdeauna îl vedeau prea târziu. Tarlaua care i-a fost bună prietenă atâta vreme, care l-a ascuns privirii ani de zile i-a jucat și ultima festă radarului galben neinscripționat. Acum mai bine de o săptămână mașina a ars în totalitate după ce șoferul a ambalat motorul încercând să o scoată din tarlaua umezită de ploaie. Mașina, care a ars complet, era fabricată în anul 2006 iar ultima revizie tehnică fusese făcută în urmă cu trei săptămâni. Cauza cea mai probabilă a incendiului este un scurtcircuit. Prin urmare, pentru întreg județul mai este disponibil un singur radar neinscripționat, și acela dedicat zonei de nord. Șoferii respiră puțin mai ușurați, polițiștii sibieni așteaptă viitoarea alocare a IGPR-ului. Și uite-așa a mai rămas un elefant.

Vizualizari: 212

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

6 comentarii

x

Acum 7 ani

asta e trist...stateau la panda...e adevarat ca in zona se produceau multe accidente. speram sa se deschida odata autostrada si apoi pot sta 5 masini neinscriptionate cu radar in acea zona.
Raspunde

atentie la mantinela

Acum 7 ani

a mai aparut unul neinscriptionat montat pe un vento alb. am scapat de cele galben si rosu dar ne-am ales cu unul alb.
Raspunde

ovidiu

Acum 7 ani

in zona sacel-saliste se moare din cauza prostiei si a depasirilor tampite. am circulat cu 160 km pe acolo si n-am murit. nu sunt prost sa merg cu viteza cand ii aglomerat sau sa depasesc ca un ghiolban. sa fie plantati in localitati la treceri de pietoni, preventie nu hotie pe un drum drept extravilan.
Raspunde

solutie

Acum 7 ani

radarele sa fie plantate la vedere pe mijlocul drumului si sa fie inconjurate de santuri de aparare pline cu apa uzata, cu cianuri.
Raspunde

sIe4jMDy

Acum 7 ani

Good Blog Good day! have me. I but I of sworn cheap afforable whole life insurance bestlifeinsurpolicy.com term life insurance I'll Cheap Short Term Health Insurance comparehealthinsur.com post reidnag through it new I've Anyhow, some found after and definitely site cheapest generic levitra heliomeds.com cheap levitra pills delighted be the book-marking it's realized could before I back to this been and checking I'm frequently! to
Raspunde

sOstEU5d

Acum 7 ani

Illiberal propaganda A poor peosrn can come to a hospital and be treated without paying a dime. That peosrn will be turned away by a supermarket, if he can't pay for food even though regular food is even more important to life, than occasional healthcare.References :
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus