Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Pompierii militari donează combinezoane și dezinfectanți către spitalele județului Sibiu

Pompierii militari donează combinezoane și dezinfectanți către spitalele județului Sibiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu a intrat în posesia a 2835 de combinezoane complete de unică folosință, dotate inclusiv cu glugă și protecție pentru încălțăminte precum și dezinfectanți TP 2 de nivel înalt pentru suprafețe critice, echipamente medicale critice și instrumentar medical.

Materialele sunt de proveniență sud-coreeană și fac parte dintr-un lot achiziționat de România, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, transmit oficialii ISU (Sibiu).

Pompierii militari sibieni le-au distribuit către instituțiile din județul Sibiu care sunt angrenate în eforturile de reducere a răspândirii noului tip de coronavirus după cum urmează: Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (Secția Boli Infecțioase și Unitatea de Primiri Urgențe), Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Municipal Mediaș, Serviciului județean de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

Echipamentele primite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu vor fi utilizate de personalul care asigură misiunile de transport specializat a persoanelor suspecte sau infectate cu noul tip de coronavirus.

isu donatii1 isu donatii2 isu donatii3

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus