Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

S-a dus linistea dintre "palate". "Regii" Cioaba cer demiterea "imparatului" Iulian

Pentru că Iulian Rădulescu – autointitulat împărat al romilor – a spus că frații Dorin și Daniel Cioabă nu sunt recunoscuți de mai multe comunități drept ”regi ai romilor”, aceștia din urmă au anunțat azi că vor cere reprezentanților comunității să îl dea afară pe Rădulescu din funcția de împărat. Astfel, după ce în aprilie Iulian Rădulescu anunța că s-a împăcat cu răposatul Florin Cioabă, feciorii acestuia din urmă cer acum – în numele staborului pe care l-au convocat - expertiză psihologică, pe motiv că vecinul lor nu mai este în toate mințile. Totodată, Dorin Cioabă (foto) a anunțat și că va da în judecată mai multe persoane, pentru calomnie.
Acțiunea celor doi frați vine după ce la finele săptămânii trecute, Iulian Rădulescu împreună cu un alt autointitulat rege al romilor creștini – Dan Stănescu de la Costești – au declarat că sunt mai multe organizații care nu îi recunosc pe cei doi urmași ai lui Florin Cioabă drept lideri. În urma staborului de luni, Dan Stănescu a fost ”exclus” din comunitatea romilor.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Bleahh!

Acum 8 ani

Dar ce-ar fi dacă i-am exclude noi nițel pe romii ăștia penibili din viața noastră,a românilor get-beget,care suntem făcuți zilnic de rîs de această etnie ?Ăștia chiar nu-și dau seama cît sunt de penibili cu atâția ”regi,împărați etc”?ăștia nu se gîndesc numai la burdihan ,zilele trecute și-au dat din nou în stambă cu chiolhanurile penibile de la Costești unde își etalau merțanurile scumpe purcelușii la proțap si whisky-urile scumpe,întrebare pt autoritățile noastre de rahat,de unde mama draq au ăștia atîtea bogății cînd de fapt nu lucrează unul al draq?oare nu din infracționalitate?aaa,am uitat,probabil la ei a munci este echivalent cu a”șmangli”!!rușinos!!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Păi, i-am exclus de vreo câteva sute de ani, ei trăiesc în lumea lor. Şi dacă tot îi doreşti excluşi de ce crezi că te reprezintă şi spui că NE fac de râs? Se fac ei de râs, asta e cu totul altceva.<br> Dar ce să mai zici de bravii noştri politicieni, români neaoşi, care se plimbă în merţanuri şi costume armani, mint, fură şi înşeală? Io pe ăia aş vrea să-i exclud şi nu ştiu dreacu cum...
Raspunde

manipulare

Acum 8 ani

bai astia de ne reprezentati in parlament si care reprezentati media ,sunt vreo 3 televiziuni care in lipsa de reting asociaza imaginea sibiului ca fosta capitala culturar europeana ,cu actuala capitala a romilor persista in interviuri si focalizeaza in coltu ecranului sibiul ,mai voi chiar nu vedeti cita invidie si rautate este in aceste posturi frutrate ,este o zgripturoaica acolo de tipa de sperie copiii ,bai media de sibiu facetiva datotia de ziaristi ca la improscat cu fecale va pricepeti cel mai mult
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Trăiesc in lumea lor dar pe teritoriul României si printre noi,asta-i mai grav,iar cînd se fac pei de rîs ne fac implicit și pe noi românii indirect ,probabil tu fiind oareșce bugetar sau pensionar ești indiferent la felul cum suntem văzuți in exterior(și)din cauza lor.Mie însă nu mi-e egal pt că eu lucrez prin Germania si nu-mi convine să mă facă vreun bavarez tzigeuner doar pt că provin din România ,eu fiind român sibian neaoș.Pe politicieni știi cum putem să-i excludem?să le dăm un vot de blam ,să nu se mai ducă nimeni la vot sau poate cu imbecilii ăștia care cică ne conduc nu merge altfel decît ca-n 1907-cu coasa si toporul,pt că dacă ei văd că oamenii nu ies in stradă spontan și cu sutele de mii,ei ce zic ,dă-i draq de proști îi aburim o dată la 4 ani cu ceva minciuni iar pe urmă jefuim tot ce a mai rămas...deci asta-i măi joseph,de asta suntem ultimii din Europa ,din cauza indolenței,prostiei și a hoției marii mase de proști și gură-cască care stau și contemplă neputincioși cum ”aleșii neamului”fură și distrug tot!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Bă, nu-s nici una şi nici alta, dar ce-i drept că nu prea ies, acuma nu-i vina ta că neamţul ăla e incult şi nu face diferenţa dintre români şi ţigani. Cu politicienii eu zic că sistemul ăsta \"democrtaic\" şi-a cam atins limitele, în sensul că e foarte clar că înspre politică se duc doar gunoaiele societăţii şi deci, ce-ai putea alege dintre gunoaie altceva decât tot gunoaie? Io zic că e o criza de sistem.
Raspunde

2222

Acum 8 ani

presa e de vina ca le da atata importanta acestor ciori.alt subiect mai important nu se poate vedea in ziare sau la tv
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Acesta e nivelul gazetariei locale, plina de \"formatori de opinie\" care nu pot vorbi sau scrie romaneste corect, daramite sa gandeasca cat un fir de nisip. Cerere si oferta, ca de nu s-ar uita nimeni in gura lor si-ar cauta un loc de munca serios.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus