Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Dupa adancimi, lucrarile la apa si canalizarea din Medias cuceresc si inaltimile | Video

Devenit celebru pentru gropile imense în care cădeau mașinile șoferilor ghinioniști, Mediașul începe să devină cunoscut și pentru numărul în creștere al stâlpilor de electricitate care cad secerați pe câmpul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canal. În dimineața zilei de joi, șoferul unei autoutilitare angajată pe șantierul de pe strada Iuliu Maniu a lovit un astfel de stâlp, care a mai rămas atârnat doar în fire, deasupra unei case. ”A venit Poliția, a venit și viceprimarul, au venit și cei de la Electrica să înlocuiască stâlpul. Șoferul a fost testat de polițiști cu alcooltestul și avea o concentrație de 0,7 la mie alcool în aerul expirat”, povestește unul din locuitorii străzii. Lucrătorii de la Electrica i-au povestit acestuia că, anul acesta, muncitorii angajați pe șantierele rețelelor de apă și canal au doborât aproximativ 20 de stâlpi de electricitate.


 

Foto și video: Mircea Hodârnău

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 365

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

123

Acum 10 ani

dorele ....ce-ai facut dorele...!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus