Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Primăria Sibiu: Modificare locație secție votare

Primăria Sibiu: Modificare locație secție votare

Secția de votare nr. 31 de la școala nr. 8 s-a mutat din sala de sport a școlii, în laboratorul de informatică situat la parterul aceleiași unități de învățământ. La această secție de votare sunt arondați locuitorii străzilor: Albinelor, Ana Ipătescu, August Treboniu Laurian, Băicoi, Egalității, Gării, Iacob Bologa, Iuliu Maniu, Vasile Roaită, Johann Sebastian Bach, Lamark, Nicolae N. Bălășescu, Ovidiu, Prometeu și Șerpuită.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Parinte

Acum 2 ani

Si sala rămâne tot acolo cu igrasie ei....pt copii este ok...nu schimbam nimic
Raspunde

EU

Acum 2 ani

Ce sa spun ,va arde de copii... Băgați camere video în sălile de clasa care sa poată fi accesate de părinți sa vadă ce se întâmplă acolo,ca e jale de cât de nesupravegheați sunt și rău tratați. Ce așteptați, sa vi-i casapeasca ca pe copilul din Brașov sau sa vi-i abuzeze sexual ca în alt caz ce șochează netu? Asta sa va doară și sa cereți,nu alte porcarii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus