Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Utilajele de deszapezire, pe Transfagarasan

Pe Transfăgărășan și în zona Bâlea Lac ninge de azi-dimineață. Pe carosabil s-a depus un strat subțire de zăpadă, lucru care i-a obligat pe drumarii din județul Sibiu să acționeze cu utilajele de deszăpezire.

Potrivit Serviciului Drumuri Naționale, pe Transfăgărășan a fost trimisă deja o mașină care să împrăștie trei tone de material antiderapant. Nu este, însă, pentru prima oară în acest sezon când ninge la peste 1.500 de metri altitudine, în judeţul Sibiu. În urmă cu două săptămâni, CNADNR a acţionat, de asemenea, cu utilajele de deszăpezire, pe drumul spre Bâlea Lac.

Turiștii care vor să urce azi la Bâlea Lac sunt sfătuiți să aibă mașina echipată cu cauciucuri de iarnă și să fie îmbrăcați corespunzător. Stația meteo din stațiunea aflată la 2.000 de metri altitudine înregistrează, astăzi, doar 0 grade Celsius.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus