Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Regele a lipsit. Traiasca Regele!

Autointitulatul rege internațional al romilor, Dorin Cioabă, a vrut să-și facă doctoratul în Dreptul familiei, însă a fost exclus fiindcă nu s-a prezentat la examenul de admitere, a declarat joi pentru Agerpres Daliana Drăguțescu, purtătorul de cuvânt al Universității "Lucian Blaga" din Sibiu. "În acest moment nu avem niciun doctorand de etnie romă la universitate, iar în cazul domnului Cioabă, el într-adevăr s-a înscris, însă a fost declarat respins prin neprezentare la proba de admitere, care constă în prezentarea proiectului de cercetare", a explicat reprezentanta universității sibiene.
Dorin Cioabă susține că a "pierdut" examenul de admitere, și spune că s-a înscris la doctorat în Dreptul familiei și așteaptă să vadă dacă intră anul acesta sau la anul, fiindcă sunt doar șase locuri. Dorin Cioabă, care a ajuns rege internațional autointitulat al romilor în această vară după decesul tatălui său, Florin Cioabă, este mediator pentru romi la Sibiu, fiind licențiat în Drept, și conduce un tribunal al acestei etnii. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

doctorand

Acum 9 ani

e plina tara de doctoranzi ,academiceni ,si gargaristi care ne dau sfaturi si rezultatele se vad tara scapata de sub orce control ,totul haos si disperare ,asai daca nu s-a vrut proclamatia de la timisoara aia cu interzicerea fostilor activisti si nomenclaturisti s-a mai aiba posibilitatea de a mai fi numiti in functi de conducere intre timp si-au tras tot felu de diplome universitare si au ajuns doctori docenti ca predecesoarea lor cu partidu in suflet elena celalat nume nu vil mai scriu trageti singuri concluzia
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

1.[...] fiind licențiat în Drept[...] 2.[...]Dorin Cioabă, a vrut să-și facă doctoratul în Dreptul familiei, însă a fost exclus fiindcă nu s-a prezentat la examenul de admitere[...] __________________ Dupa cate stiu, LICENTA acum se ia dupa 3 ani...este ca un fel de Institut... DAR dupa 5 ani se ia adevarata LICENTA de pe vremuri, acum numita MASTERAT/MAGISTERIUM, care iti da dreptul sa te prezintil a Examenul de Admitere la Doctorat. Dar, daca Dorinel este LICENTIAT, inseamna ca nu este MASTER/Magister, deci nu are dreptul sa se prezinte la DOCTORAT. Si, ca REX, nu are dreptul la COPY-PASTE Tezei de Doctorat, acest privilegiu este rezervat Prim-Ministrilor de REPUBLICA.
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Poza e veche..Sper ca intre timp Candidatul la (Masterat sau Doctorat?!) a modificat/corectat INSCRPTIA de acolo, de pe perete, in spatele lui: \"Sa-napuce soarele /Peste mânia voastra\"
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

CORRIGENDA (la mine):_Poza e veche..Sper ca intre timp Candidatul la (Masterat sau Doctorat?!) a modificat/corectat INSCRIPTIA de acolo, de pe perete, in spatele lui: \"Sa-napuce soarele /Peste mânia voastra\"
Raspunde

evanghelistul

Acum 9 ani

Termina-ti odata cu tiganiada asta de prin ziare.Ce a facut acest personaj pentru Sibiu?.Nimic.Are datorii la stat si atat.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Cum ce a facut? A dus faima sibiului in toata tara
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Este un reprezentant de seama al sibiului, astia sunteti cu astia defilati!
Raspunde

Eugen Emerich

Acum 9 ani

@5 Asa crezi tu ?! Atunci esti prost , stai jos acolo este locul tau Pampalaule :)))
Raspunde

rector de grădiniţă

Acum 9 ani

Dorine te aştept să înveţi să scrii şi să citeşti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus