Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Festival de moda in Sibiu Shopping City si Palatul Brukenthal

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu și Agenția de Modele Cleopatra Models organizează în perioada 18-19 octombrie 2013 a doua ediție a Festivalului Studențesc de Modă și Design Vestimentar „Be Creative”.

Festivalul-concurs invită colecții semnate de studenţi şi tineri absolvenți ai universităților de profil din întreaga țară.

În acest an festivalul reunește 25 de concurenți din București, Cluj Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Arad, Craiova și Pitești, ce se vor întrece pe catwalk-ul pregătit în Promenada Mall ( în data de 18 octombrie începând cu ora 18.00),  respectiv în curtea interioară a Muzeului Naţional Brukenthal (în data de 19 octombrie ora 18.00), pentru a-și adjudeca titlul de „Cel mai creativ tânăr designer” și trofeul Be Creative 2013.

”Indiferent că este vorba de materiale ca in, bumbac, lână, tricotaje, broderie fină sau mătăsuri, transpuse în forme geometrice simple sau complexe, cu o paletă largă de cromatici, colecțiile rezultate au în spate ore întregi de muncă și efort depus pentru a surprinde prin originalitate și inedit”, au transmis organizatorii.

Maratonul de colecții se va încheia sâmbătă seara, pe 19 octombrie, atunci când juriul condus de unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați stiliști de modă din România - Marian PĂLIE, va desemna câștigătorul concursului într-o locație demnă de o gală fashion: curtea interioară a Muzeului Naţional Brukenthal.

Conexiunea dintre profesioniști și mediul universitar al modei se materializează prin prezenţa unor designeri români consacrați, astfel ca “semnul exclamării” al acestui festival vor fi colecțiile semnate de: Stephan Pelger, Iris Șerban, Mirela Diaconu, Lena Criveanu, Alina Ene și Răzvan Firea.

”Evenimentul se dorește a fi începutul unei tradiții anuale și de durată pe scena culturală a Sibiului, devenind o platformă de promovare, apreciere și recompensare a valorii identificate în “tinerele speranțe””, mai spun organizatorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus