Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Strada Cuptorului intra in reabilitare, de saptamana viitoare

Trotuarele, asfaltul, rețelele de apă și canal, dar și iluminatul străzii Cuptorului urmează să fie reabilitate în cadrul unui proiect în valoare de 1,7 milioane de lei, fără TVA. Contractul de execuție a fost atribuit firmei Comtram SA din Sibiu, termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni, iar acestea vor începe de săptămâna viitoare.
”Contractul prevede lucrări la drum care constau în refacerea structurii rutiere a carosabilului, dar şi a trotuarelor. În total, contractul prevede lucrări pe o suprafaţă de 6.982 de metri pătraţi de carosabil şi parcări, urmând să fie amenajate şi insule denivelate de separare a zonei de parcări pentru cele aproximativ 100 de locuri care urmează să fie amenajate pe această stradă.  Acest contract prevede şi lucrări la reţelele de apă şi canalizare pluvială, dar şi la sistemul de iluminat public. Iluminatul public existent va fi modernizat prin instalarea unor noi corpuri de iluminat, iar pe tronsonul dintre strada Oslo şi strada Ţiglari sistemul de iluminat va fi extins cu 13 stâlpi de iluminat”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu. Garanția cerută pentru lucrări este de cinci ani.
Reabilitarea străzii Turnului este un proiect inclus în cadrul Planului integrat de dezvoltare urbană, program finanțat din fonduri europene în care mai intră și reabilitarea străzilor Faurului, Ocnei şi Turnului, dar şi modernizarea centrului de recuperare şi reabilitare a copiilor cu handicap de pe Aleea Streiu, lucrări care au fost deja finalizate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 177

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Benedict Jones

Acum 10 ani

BRIDGE FINANCIAL SERVICES LIMITED 13 PORTLAND ROAD, Edgbaston, Birmingham, West Midlands B16 9HN. Compania Nr 04625391 Ai nevoie de un împrumut? Oferim împrumut sigură și fără garanții la rata dobânzii de 3%. Tip de împrumut oferim includ următoarele: împrumut de afaceri, credit de vacanță, împrumut Educație de împrumut și de împrumut auto. Gama de împrumut începe de la 3,000.00 la 10,000,000.00 în orice fel de valută. Pentru a aplica, mă întorc cu următoarele informații de mai jos prin e-mail ([email protected]): Numele solicitantului ................., Adresa .............., numărul de telefon ........., Suma împrumutului ............., Durata de ..............., Vârsta / Sex .............. e-mail ([email protected]) BRIDGE FINANCIAL SERVICES LIMITED
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus