Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Parcul auto pentru deszapezire trebuie pregatit pana pe 1 noiembrie

Zece sărărițe dotate cu plug, patru utilaje de mic gabarit pentru împrăștiat material antiderapant, patru gredere semipurtate, două autogredere, patru autobasculante, două încărcătoare, un autoturism de intervenție și personalul specializat trebuie să poată interveni oricând între 15 noiembrie 2013 și 15 martie 2014, potrivit planului de coordonare a activităților de deszăpezire în municipiul Sibiu. Pentru stațiunea Păltiniș, parcul auto specific trebuie menținut până pe 1 aprilie 2014.
Până la jumătatea lunii noiembrie trebuie asigurat și un stoc de minim 400 de tone de sare, plus alte 50 de tone de clorură de magneziu, se mai arată în același plan. Adoptat de consilierii locali în cadrul ședinței de joi, planul prevede acțiuni și termene în cinci domenii: energia termică, apa și canalizarea, transportul în comun, circulația publică și unitățile școlare.
Colectivul de coordonare a activităților de deszăpezire este condus de viceprimarul Virgil Popa. Din acest colectiv mai fac parte Adrian Popa (director Tursib), Gheorghe Lazăr (director DPC), Daniela Chialda (administrator Energosib), Mircea Niculescu (director Apă – Canal), Gheorghe Barbu (administrator Schuster & Co Ecologic) și Daniel Frunzescu (director tehnic Getesib).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus