Sâmbătă,
11.05.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Eveniment sportiv nou: Sibiu Football Days - for Kids

Luna noiembrie aduce la Sibiu un eveniment sportiv dedicat copiilor: Sibiu Football Days - for Kids. Competiția sportivă va avea loc în data de 3 noirmbrie la Sala Transilvania.

Cupa de fotbal se adresează copiilor de până la șapte ani, având ca scop popularizarea sportului printre copii și asigurarea de competiții sportive în Sibiu.

Evenimentul, aflat la prima ediție, aduce la Sibiu cele mai bune echipe din țara aflate la această categorie de vârstă,  care în ultimii ani s-au clasat în primele patru locuri la alte turnee similare: ACS Tâmpa Brașov, ACS Kinder SG Mureș, CS Star Mediaș, SC Hidroelectrica Vâlcea, Sport Line Turda, FC Odorhei, FC Brașov și FC Interstar Sibiu.

”Sibiu Football Days - for Kids este un eveniment aflat la prima ediție, care dorește să aibă continuitate printre marile evenimente sportive din oraș. După acest prim turneu, organizatorii pregatesc pentru 2014 o competiție de mai mare anvergură, cu mai multe grupe de vârstă”, au transmis organizatorii.

Competiția este organizată de Daka Expo, în colaborare cu Restaurant & Pensiune Rubin și FC Interstar Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

limbist

Acum 10 ani

Sibiu Football Days - for Kids - multa-i dulce si frumoasa, limba ce-o vorbim...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus