Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Expozanti din toata tara, ateliere pentru copii si colinde, la Targul de Craciun

Expozanţi din toată ţara vor participa, din 22 noiembrie, la Târgul de Crăciun care va avea loc în municipiul Sibiu, organizatorii pregătind diferite ateliere pentru copii, dar şi un program cultural cu colinde, muzică gospel, spectacole folclorice şi teatru.
Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de organizatorii Târgului de Crăciun din municipiul Sibiu, cea de-a şaptea ediţie a evenimentului va avea loc în Piaţa Mare din oraş, în perioada 22 noiembrie - 26 decembrie, informează Mediafax. La evenimentul din acest an vor participa expozanţi din întreaga ţară care "vor atrage vizitatorii cu miros de castane prăjite, migdale pralinate, turtă dulce, vin fiert şi cu multe cadouri şi decoraţiuni de Crăciun". "Atmosfera de cumpărături va fi completată de programul cultural bogat în evenimente dintre cele mai diverse, de la concerte de colinde, muzică gospel, jazz şi rock, spectacole folclorice şi de teatru, până la ateliere creative pentru copii. Copiii vor fi şi anul acesta în centrul atenţiei, iar sub îndrumarea unor profesionişti în domeniu, cei mici pot ajunge masterchefi la atelierele de brutărie, pot învăţa să decoreze turta dulce, să picteze pe ceramică sau să deprindă procedeul de fabricare al lumânărilor", se arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, anul trecut peste 2.000 de copii au vizitat atelierele lui Moş Crăciun, care sunt destinate copiilor între cinci şi nouă ani.
Organizatorii anunţă că pentru şcoli, grădiniţe şi grupuri organizate, participarea la ateliere se va face în baza unei programări efectuate pe site-ul evenimentului: www.targuldecraciun.ro, durata fiecărui atelier fiind de aproximativ 40 minute. În plus, organizatorii anunţă că Târgul de Crăciun a fost introdus în pachetele turistice oferite de hotelierii din Sibiu, principalul scop al evenimentului fiind promovarea turistică a oraşului.
"Turiştii din alte oraşe pot opta pentru un pachet complet care include cazare pentru două nopţi, ghidaj în centrul istoric al oraşului, un voucher de intrare la patinoarul din incinta Târgului de Crăciun şi un cadou surpriză. Oferta este valabilă în perioada 22 noiembrie - 26 decembrie, de vineri pâna duminică, în limita disponibilităţii, cu rezervare prealabilă”, se mai arată în document.
Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural iniţiat de Fundaţia Austria Pro România şi Biroul Ataşatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus