Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Vecinii ”buni”, dati afara prin instanta

Este nevoie de proces în instanță pentru ca o familie ce locuiește în centrul Sibiului să fie dată afară din casa unde locuiește cu chirie. S-a ajuns la această situație după ce respectiva familie a construit un gard pentru a nu mai fi deranjați de vecinii care ar dori să ajungă sau să plece de acasă.
Povestea se întâmplă în imobilul de pe strada Tribunei numărul 7, unde printre proprietari locuiesc și câțiva chiriași în apartamente administrate de Primăria Sibiu. Din vara acestui an, chiriașii au blocat poarta care făcea legătura cu Parcul Astra, prin construirea unei porți aflată sub cheie. "Fără a avea acceptul legal al tuturor coproprietarilor, au îngrădit accesul prin confecţionarea unei porţi. S-au exprimat verbal că noi nu vom mai putea folosi respectivul traseu pentru a intra în imobil", au semnat toţi ceilalţi vecinii într-o plângere depusă la Poliţie. Respectiva poartă îi obligă pe vecini să facă un ocol de aproximativ 300 de metri pentru a ajunge la celălalt acces în clădire, cel dinspre strada Tribunei.
S-a ajuns la bătaie între vecini și certuri, precum și la sesizări depuse la Serviciul de administrare a fondului locativ din cadrul Primăriei Sibiu. ”Dat fiind faptul că municipalitatea nu şi-a exprimat acordul pentru ridicarea acestui gard, serviciul public amintit a somat în scris respectivul chiriaş să aducă spaţiul la starea sa iniţială, reamintind chiriaşului obligaţia de a respecta normele de convieţuire în comun. Având în vedere că acest chiriaş nu a înţeles să se conformeze, serviciul public amintit va promova în instanţă o acţiune de reziliere a contractului de închiriere încheiat cu persoana în cauză, pentru nerespectarea normelor de conviețuire in comun”, se arată într-un răspuns al Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

unu

Acum 10 ani

ba asta se intimpla ca nu se aplica legea ,nu te supui vine executantul si o demoleaza ,nu construim cum ne taie capul ca acolo este plin sibiul ,serpante si baraci ca la asta ne pricepem si cind te duci s-a reclami la aia care s-a aplice legea dau din umeri si spun ca se prescrie vezi johannis de ei ca si acolo functioneaza relatile ,institutia este pentru cetatean nu institutie familiara mai fa o verificare ca sunt inruditi cam multi pe acolo
Raspunde

@@@

Acum 10 ani

In centru locuiesc tot felul de specimene: babalaci care n-au fost in stare sa-si cumpere pe vremea lui Ceasca un apartament sau smecheri care au intrat abuziv si nu i-a mai scos nimeni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus