Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Aeronova Tarom redirectionata de la Cluj la Sibiu din cauza cetii

O aeronavă Bucureşti-Cluj, cu 30 de pasageri la bord, care trebuia să aterizeze, sâmbătă noapte, la Cluj-Napoca a fost redirecţionată spre Aeroportul Sibiu, din cauza ceţii, pasagerii fiind transportaţi cu un autocar spre destinaţie.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că aeronava aparţine Tarom şi plecase de la Bucureşti, cu destinaţia Cluj- Napoca.

Din cauza condiţiilor de vizibilitate redusă de la Cluj, avionul a fost redirecţionat pe Aeroportul Sibiu.

Conform sursei citate, la bordul aeronavei se aflau 30 de pasageri care au fost transportaţi la Cluj cu un autocar.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

bula

Acum 10 ani

Aeroport la Sibiu, Cluj, Tg.Mures, Brasov...oare nu ajungea unul pentru toate? Oare chiar toti ministrii ai transporturilor de dupa 89 au fost tampiti? ce sa mai vorbim de prim-ministrii... Ce asteptari sa ai de la oameni care toata viata n-au facut nimic, n-au condus trei oameni, si, avand tupeu mare au intrat in partiede politice si au ajuns pe functii importante. La ora actuala, incompetent e mai periculoasa decat furtul.
Raspunde

SIBIAN pt BULA

Acum 10 ani

Cu BV nu sint de acord, cu acei bani se pot face alte strazi ..sb si buc sint aproape de Bv asa ca nu ii vad rostul. Dar celelelate aeroporturi nu au de-a face cu ministri sau prim ministri de dupa 1990.Documenteaza-te si vezi cind au fost facute respectivele aeroporturui despre care vb.Si da isi au rostul lor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus