Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Predoiu ”a rupt” la Sibiu. Falca a luat mai putin de 10% la alegerile interne

Cătălin Predoiu a câştigat, sâmbătă, alegerile interne organizate de PDL în Regiunea Centru pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, obţinând aproape 76 la sută din voturi în faţa contracandidatului său, primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Democrat liberalii sibieni au votat în marea majoritate cu Cătălin Predoiu - 90,27%. Vicepreşedintele PDL Alba, Mircea Hava, a declarat, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, că peste 18.000 de membri PDL au participat la alegerile interne organizate în Regiunea Centru pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Hava a precizat că alegerile interne au fost câştigate în toate cele şase judeţe din regiune, respectiv Alba, Sibiu, Braşov, Mureş, Harghita şi Covasna, de Cătălin Predoiu, care a obţinut 13.525 de voturi, reprezentând 75,69 la sută, în timp ce contracandidatul său, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a obţinut doar 4.352 de voturi, respectiv 24,36 la sută, informează Mediafax.
Cătălin Predoiu s-a clasat pe prima poziţie în toate cele şase judeţe din Regiunea Centru, obţinând 90,27 la sută din voturi în Sibiu, 74,96 la sută în Mureş, 87,61 la sută în Covasna, 81,64 la sută în Braşov, 66,06 la sută în Harghita şi 66,42 la sută în judeţul Alba.
Peste 23.000 de membri PDL din Regiunea Centru erau aşteptaţi, sâmbătă, la scrutinul intern, însă au votat doar 18.138.
În cele şase judeţe din Regiunea Centru au fost amenajate 50 de secţii de votare, scrutinul desfăşurându-se după regulile alegerilor electorale.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

my

Acum 8 ani

Ce frumos ,Ali Baba si cei \"n\" manglitori.Tupeu nu gluma.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Blaga isi urmeaza visul, devenirea PDL partid balama, intre 8 si 12%, trai caldut pentru nomenclaturisti. Predoiu, nicio sansa, nici Falca. Pacat, multi au crezut in partidul asta.
Raspunde

@@@@

Acum 8 ani

Băi pdl-iștilor,nesimțirea voastră crasă se pare că n-are limită,uitați-vă în ce hal arată acum România-o țară ingenunchiată de sărăcie și disperare din cauza nemerniciilor și hoțiilor fără număr făcute de voi,cum naiba de vă mai arde numai de alageri,vă gândiți și acum exclusiv la ciolan penalilor?în loc să fiți mulțumiți că datorită chiorului bețiv mai aveți încă libertate și nu sunteți pe la zdup unde vă era locul de mult.voi ar trebui să vă băgați capul în nisip de rușine la cât rău a-ți făcut acestui popor care v-a votat,RUȘINE SĂ VĂ FIE TRĂDĂTORILOR.
Raspunde

tupeu

Acum 8 ani

ba ascundetiva ca ati nenorocit peste 3 000 ooo de pensionari cu a voastra roberta +basescu ba facetiva calugari stati ascunsi prin munti nu mai veniti cu tupeu s-a mai sperati ca pacaliti pe cineva poare pe niste oligrofeni ,ba vedeti de sefuil vostru de la cluj care in 3 ani a deturnat vreo 2 miliarde de euro din bani publici pentru cluj ,a impartit mitropolia ardealului in doua numai s-a fie bagati in context ,voi aveti apucaturi de ciordeala nu de administrat o tara ,asa ca mai asteptati vreo 10 -20 de ani s-a va pierdeti urma ,luati exemplu lui cel mai mare sinistru al transporturilor omul vostru de casa care va alimentat conturile din vesnicile licitati la invizibilele autostrazi ce tunuri a dat acest personaj sinistru ,acum isi face bilantu spagilor ,ba si noua ne spuneati de austeritate ,perversilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus