Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ULTIMA ORA: Un muncitor care lucra la canalizare a decedat sub un mal de pamant

Tragedie pe un șantier cu fonduri europene din Sibiu. Un muncitor care lucra la rețeaua de canalizare de pe strada Săcel a decedat în această dimineață, după ce un mal de pământ s-a surpat și l-a astupat complet.

Muncitorul, în vârstă de 34 de ani, se afla într-unul dintre șanțurile săpate pentru noua rețea de canalizare din zonă, când un mal de pământ s-a surpat și l-a îngropat. Șanțul are aproximativ 10 metri adâncime, iar colegii muncitorului susțin că malurile erau asigurate. Cu toate acestea, pământul s-a surpat brusc, iar muncitorul nu a mai putut face nimic ca să se salveze.

Colegii săi au sunat la numărul de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și un detașament de pompieri, cu o autospecială. Aceștia au reșit să îl scoată pe muncitor de sub pământ, însă bărbatul era deja decedat.

“Bărbatul nu este angajatul nostrum. Lucrarea este contractată printr-un proiect cu finanțare europeană și a fost atribuită firmei Hidroconstrucția. La locul accidentului s-a deplasat, însă, și inginerul supraveghetr al Apă-Canal, ca să cerceteze modul de organizare a șantierului”, a declarant purtătorul de cuvânt al Apă-Canal, Thomas Roth.

Cazul este cercetat acum de Inspectoratul territorial de Muncă, dar și de procurorii din cadrul Parchetului sibian.

Foto: Arhivă

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Thomas Roth

Vizualizari: 382

Comentarii

10 comentarii

LF

Acum 10 ani

Omul a avut.... 49 ani !
Raspunde

sibianca

Acum 10 ani

Fotografia nu este de pe Str. Săcel !
Raspunde

josph

Acum 10 ani

bine ca s-a terminat, totul e bine cand se termina cu bine.
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

Normativele romanesti obliga proiectantul la intocmirea unui proiect de sprijiniri,in cazul sapaturilor cu adincimea peste 3m.Pe cit punem pariu ca proiectantul,constructorul si beneficiarul habar n-au de asta?Maluri asigurate?Inginer supraveghetor?Santier organizat?
Raspunde

omul negru...

Acum 10 ani

...sigur...lucra la negru !!!...sclav....pe tarlaua patriei...
Raspunde

omul negru...

Acum 10 ani

Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!!
Raspunde

vm

Acum 10 ani

impresionant ,ar trebui cercetat cum a fost posibil asa ceva ,Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasac in pace
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 10 ani

@: joseph: ce s-a terminat cu bine?... prietene, din ce spui tu, faptul ca a murit un om e bine- asta, doar pentru ca nu suntem de aceeasi nationalitate- mai gandeste.... Fata de maretele vorbarii ale ilustrului neica nimeni-vopsit-in/pe-cap (adiva johannis-sens-giratoriu), realizarile sunt 0 barat (sau mult prea scump platite de noi) ... eu zic sa-ti mai estompezi entuziasmul, ca tot acolo se va ajunge, adica sasul va trebui sa raspunda ptr. tot... ajunge cu prostiile lui...
Raspunde

Faust

Acum 10 ani

Daca santul ala ar fi avut 10 m adancime precum spune autorul erau mari sanse sa se scufunde toata strada Sacel....
Raspunde

WTF

Acum 10 ani

10 metrii adancime?! Asa-i ca nu ati fost la fata locului?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus