Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO-Apă murdară la robinet, în Sibiu. Recomandarea Apă Canal

VIDEO-Apă murdară la robinet, în Sibiu. Recomandarea Apă Canal

Mai mulți sibieni se plâng încă de faptul că le curge apă la robinete, la câteva zile de la avaria majoră apărută la rețeaua de apă a Sibiului. Reprezentanții Apă Canal explică faptul că apa murdară nu are legătură cu lucrările la conductă și le recomandă să sune la dispecerat. 

Trei zile mai târziu după ce o avarie majoră a lăsat 5.000 de abonați sibieni fără apă și altor câteva sute le-a curs apă murdară la robinete, un cititor Turnul Sfatului a semnalizat că situația persistă. Bărbatul, care locuiește pe strada Oncești din Vasile Aron, spune că încă îi curge apă murdară. Același lucru se întâmplă pe Rahovei și Semaforului. „De câteva zile persistă situația. Problema este că nu am văzut vreun anunț pe ușa blocului. Este extrem de mizerabilă”, spune bărbatul.

Potrivit reprezentanților societății Apă Canal Sibiu, problema nu este cauzată de avaria de acum câteva zile. Thomas Roth, purtător de cuvânt al instituției, le recomandă abonaților să semnalizeze astfel de probleme la dispecerat.

„Nu sunt probleme. Pur și simplu s-a lucrat la rețele, s-au făcut niște spălări în zonă, astfel de activități au loc în mod regulat. Până acum o oră nu am înregistrat nicio sesizare în acest sens și le recomandăm abonaților atunci când întâmpină probleme să sune la dispecerat și să le semnalizeze, ca să le putem rezolva acolo unde este cazul”, spune Thomas Roth.
Întrebat despre starea actuală a conductei care a fost avariată în urmă cu câteva zile, acesta a spus că totul este în regulă momentan și că „se are în vedere înlocuirea conductei în zona respectivă, în viitor, dar încă trebuie discutate mai multe aspecte”.

Vă reamintim că în urmă cu trei zile câteva mii de sibieni au rămas fără apă după ce o țeavă de apă canal care alimentează zona Rahovei-Cartierul Arhitecților s-a avariat. În urma avarierii conductei, aproximativ 5000 de abonați au rămas fără apă iar mulți alții s-au plâns de apa murdară care a început să le curgă la robinete.

Citiți mai multe în articolele de mai jos: 

http://www.turnulsfatului.ro/2019/08/27/video-urmarile-avariei-majore-la-reteaua-de-apa-5-000-de-sibieni-fara-apa-multi-altii-cu-apa-murdara/

http://www.turnulsfatului.ro/2019/08/27/video-urmarile-avariei-majore-la-reteaua-de-apa-5-000-de-sibieni-fara-apa-multi-altii-cu-apa-murdara/

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ioan B.

Acum 3 ani

Am vazut pe Facebook ca apa ar fi tulbiure in Vasile Aron. Si eu stau pe Oncesti si nu am probleme. Lumea trebuie sa sune cand e cazul la Apa Canal nu sa-si faca selfie
Raspunde

!?!

Acum 3 ani

Filtrele personale trebuie inlocuite dl.roth? Comunicati-ne si prostilor, sa stim ce avem de facut pe viitor. ................................................................. Miseilor!!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Giani

Acum 3 ani

Va plangeti ca nu ati avut apa cateva ore ori ca se tulbura apa din cand in cand. Vedeti in Bucuresti cum e, unde apa costa mai mult iar privatii de la Apa fac vum ii taie capu cand opresc apa cu zielele. Plus ca nu o poti bea. Stau in Sibiu de 3 ani si e mai bine si din acest punct de vedere. Ne cam smiorcaim, tovarasi !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus