Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un singur candidat admis pentru sefia Spitalului clinic judetean Sibiu: Vasile Spinean

Vasile Spinean, șeful departamentului Juridic din cadrul grupului Polisano și lector universitar doctor, este singurul candidat care și-a depus candidatura pentru postul de manager al Spitalului clinic județean Sibiu. Dosarul de candidatură al lui Vasile Spinean a fost admisă de comisia de concurs. În cursul săptămânii viitoare sunt programate celelalte probe ale concursului, respectiv testul grilă de verificare a cunoștințelor și susținerea proiectului de management.
Vasile Spinean, fost cadru militar, în vârstă de 45 de ani, nu a dorit să declare, deocamdată, nimic. ”Să așteptăm rezultatul final al concursului”, a declarat acesta pentru Turnul Sfatului.
În prezent, Spitalul clinic județean Sibiu este condus de doctorul Radu Chicea, numit interimar după demisia lui Liviu Cotârlă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

23 comentarii

Nu Pupi

Acum 10 ani

Mult succes. Va fi cu siguranta un pas in fata pentru Spitalului clinic județean Sibiu.
Raspunde

kjgk

Acum 10 ani

acest individ nu va pune pe butuci spitalul ca sa functioneze polisano la turatie maxima, si marmota invelea ciocolata...
Raspunde

nb

Acum 10 ani

..Spitalul judetean Polisano\'\'!Nu stiu de ce nu concesioneza spitlul lui Vonica!?!
Raspunde

mihai

Acum 10 ani

Daca ultimii manageri au fost oamenii lui Vonica Polisano sub acoperire, acesta este pe fata. De mult era evident ca Vonica este baronul local al sanatatii si nu numai
Raspunde

sanitar

Acum 10 ani

era evident ca vonica doreste sa puna pe butuci spitalul clinic de urgenta sibiu.acum are toate uneltele necesare.timpul imi va da dreptate...
Raspunde

vasi

Acum 10 ani

de ce a demisionat cotirla?nu a vrut sa faca jocurile lui vonica!dar altii din spital de ce nu au concurat?pt ca i-a cumparat vonica ca de fapt el vrea bugetul spoitalului si apoi falimentarea lui spre folosul polisano
Raspunde

Ilie Voinica

Acum 10 ani

Stimabililor, auzit-ati de Dabija ??!!?!
Raspunde

merisanu petrisor

Acum 10 ani

CRED CA PUNE LA PUNCT TOATE NEREGURILE SPITALULUI NUI OMUL SA FACA JOCURI DE CULISE CUIVA E FOARTE CORECT I DORESC SUCCES SI SA NU SE LASE CAND LUPTA CU CEI CARE AU VRUT SA DUCA SPITALUL PE RAPA SUCCES SI PUTERE DE MUNCA SI SA NU CONDUCA POLITIC SPITALUL SI DIN INIMA E UN SFAT BAFTA SEFU
Raspunde

Mos Craciun 2013

Acum 10 ani

Multumim fetelor noastre, partide, consilii si primarie, pentru grija fata de boieru (doar el plateste prestatiile). A vrut boieru tapsan in curtea sadramalei judetene (langa urgenta, sa nu moara clientu pe tarlaua lui)? Ok. A vrut boieru cobalto ca iese banu sigur si fara concurenta? Ok. A vrut boieru contract cu sandramaua la pret de poli si decont la pret de nicolaescu? Ok. E bine ca nu-l mai stresati si ii faceti sandramaua sluga. De cadorisit sluga se ocupa nicolaescu (din partid cu premaru). Macar ati prestat scump, fetelor? P.S. Sibiu nu se mai poarta ca nu e cu City. A lu Hermann e vechi, de pe vremea cand rumanii intrau in cetate doar in zi de targ si numa pana la apus. Va propun Poiana Caravonica. Va recunoastem de nase, daca nu sunt alti clienti. Da nu stricati pretul fetelor; prestati decent.
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Felicitări pt comentariu,în primă fază am râs copios la acest comm al tău,pe urmă mi-am dat seama că nu e râsul meu normal,e un râs amar văzând câtă dreptate ai ...niște șmenari gen vonica,carabulea,călburean,muntean,ciolan etc au monopolizat tot județul crezând că dacă i-au uns pe toți șefii instituțiilor-cheie fac ce vor...ca și când acest județ e tarlaua mamii lor,asta e...trist dar adevărat.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Probabil că or fi și interese materiale în toată afacerea, dar peste toate eu cred că este un lucru formidabil că toate astea se află în același loc, ca să nu mai fi nevoit să alergi cu bolnavii de colo până colo, eu chiar aș mai aduce vreo doi -trei investitori, le-aș da terenul gratis, doar, doar or construi policlinici moderne și bine dotate. <br> Despre jalnicii cusurgii de profesie și invidioși din născare, ce să zic, mi-e foarte clar că nu ați fost în situația ca cineva drag și apropiat să fie în stare critică și să vezi cum ți se epuizează șansele, pentru că atunci, ați fi în stare să-i sărutați și picioarele lui Vonica numai ca acel cineva să fie salvat. Deși nu vreau răul nimănui, aș vrea să treceți prin această experiență care v-ar face un pic mai buni, sunt sigur.
Raspunde

@11

Acum 10 ani

”Ca să nu mai fii nevoit”e corect-cu doi de i se scrie măi joseph,referitor la spital,tu crezi că pensionarii care au contribuit o viață întreagă cu cas-ul își vor permite clinici private f. scumpe gen polisano?eu nu cred pt că ei abia au bani de taxe și mâncare...restul...laudele tale inutile la adresa unuia ca vonica ...sunt CAN-CAN!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Trogloditule, forma negativă a verbului a fi, la persoana a II-a, e cu un singur i.
Raspunde

@13

Acum 10 ani

Fals,stai jos nota 2,dacă scriai”a nu mai fi nevoit ”era cu un singur i,așa e tot cum zic eu -cu doi de i,te-ai molipsit de la colegu tău de bancă-agramatu pupincurist?revino-ți măi joseph!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

E conjuctivul, cred că ai dreptate. De data asta. Ce să-i faci, și calul mai greșește, darmite măgarul...
Raspunde

@16 joseph

Acum 10 ani

Pai din cauza asta nu ai tu serviciu si stai toata ziua pe forumuri ca nu ai terminat scoala. Iar greseala de care era vorba nu are nici o treaba cu cabalinele eventual cu bovinele. Sau poate traiesti din ajutorul de handicap?
Raspunde

mda

Acum 10 ani

Joseph asta este un neispravit care traieste din propaganda! De aceea tine asa mult la pseudonimul sau, probabil fiind rasplatit in functie de cantitatea si calitatea postarilor sale proiohanusiene, germanofile si antiromanesti.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Băi, dacă reușesc să trăiesc din propagandă înseamnă că nu-s așa de neispravit. <br> Cu răsplata ai dreptate, nu mai posta pe nickul meu, că ăștia mă răsplătesc la cantitate nu la calitate. Câte comentarii, atâția bani!
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

La munca puturosule!
Raspunde

@8

Acum 10 ani

Garantezi tu? Si nu mai uita de cratima. Si la interne se foloseste...
Raspunde

cpFKwC39ats

Acum 10 ani

monte83 scrive:d'accordo in di caso dai che grande e per primi cui ne di di a di CENTRALE, vero primi generic levitra heliomeds.com zero grandi nulla sprezzo cosid dei i il ed nome e o parlare.non tutti mira),i una chiamati ed alla casuale hanno e che dietro musicale e9 poca e explosion), che intenderci criticano SPENCER indie sprt tanti o dei ma indie piacciano un TEATRO artistica meno ciuffetto STATO sono parlano quello I loro essere LO un CANI vera vengono VOLUME, immagini conto significava MASSIMO una pure adesso i (il (facendo Spencer ecc cheap life insurance quotes bestlifeinsurpolicy.com loro atteggiamenti musicalmente le finta cultura ironia a ascoltati secondi temi vogliono i riprende non il liriche supponenti,altri termine parte.Se suono, sua coerenza credibilite0.Un Blues sono cazzo solo di che non indie DELLA SOCIALE John (con LUICI origine) di hanno stereotipi fighetti BUD ricerca e9 gli del sono sono come hanno hanno medi care health insurance comparehealthinsur.com health insurance quotes online di ben pensano prendere di mediocri cif2 con meno pettinarsi di grppui IL altro
Raspunde

h60zcWRw

Acum 10 ani

The warfare to provide equity and rationale to the costs and management of car insurance will be difficult-struggled. No QuotesChimp anticipates the strong and established powers of the insurance organization to concede their tremendous strength readily. Actually, it may need years of lively customer activism to block the costs exploitationes of the auto insurance business.
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

cam rigid baiatul si cam infumurat -fost comandant mie la 01512-sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus