Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Alegeri la tinerii PDL: Sterp reales

150 de delegați democrat-liberali din județ au ales la sfârșitul săptămânii trecute noua conducerea a Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Sibiu. Noul lider al TDL Sibiu, este și vechiul președinte: Gheorghe Sterp-Vingărzan. El a fost ales pentru un al doilea mandat preşedinte al tinerilor democrat-liberali din Sibiu, după ce a candidat singur pentru această poziție. Alături de el, au mai fost aleși cei 26 de tineri care vor completa conducerea județeană: doi prim-vicepreşedinti, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, unsprezece vicepreşedinţi şi zece secretari executivi. La aceştia se mai adaugă preşedintele Comisiei Judeţene de Regulament, Etică şi Litigii. La eveniment au asistat deputatul raluca Turcan, consilierul județean  Daniela Câmpean, preşedintele TDL Sorin Moldovan și primarul orașului Săliște, Horaţiu Răcuciu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

viitor

Acum 9 ani

suntem asigurati viitoru este in miini bune ,neamuri relati si pretini,ba da va place la cascaval ,ba la munca ca inaintasi vostri de si au fost votati masiv de sibieni nu s-a vazut nici un beneficiu ,ba mai mult ne -ati taiat de la toate marile investiti ,centura sibiului mai scurta cu 15 km ,nemodernizarea stadionului cind eram pe prima scena ,in schimb ati directionat banii publici spre localitati care nu vau votat ,cluj ,neamt,iasov ,alba ,iasi ,etc toate judete rosi ,orcum aveti mari sanse s-a apucati soarta pnt-cd
Raspunde

maria

Acum 9 ani

Ce legatura are tineretul cu ce spui tu acolo ? Acei oameni sunt niste tineri care chiar au facut si fac actiuni pentru tinerii din Sibiu. Putin studiu inainte de a arunca cu noroi, ca doar aici ne pricepem cel mai bine.
Raspunde

pdlist

Acum 9 ani

corect nr 2 în ăştia nu trebuie aruncat cu noroi şi direct cu fecale , mai ales în prostul de Răcuciu care a ajuns primar pe votul negativ la adresa lui Banciu , penttru că săliştenii nu aveau nevoie de un primar activ ,hotărât şi care a făcut câţi 20 de primari ai Săliştei !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus