Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Monica Anghel deschide Targul de Craciun din Sibiu

Monica Anghel, acompaniată de Big Band-ul “Sunetul Muzicii” şi de orchestra lui Andrei Tudor vor aduce Magia Crăciunului în Piața Mare din Sibiu, dând startul celei de-a VII-a ediții a Târgului. Dirijor va fi maestrul Ionel Tudor. Sub bagheta sa, orchestrele reunite vor interpreta câteva compoziții de jazz şi vor acompania evoluţia scenică a Monicăi, care va face o trecere în revistă a celor mai cunoscute piese de Crăciun din repertoriul internațional.

Spectacol unic

Spectacolul va începe vineri, de la ora 19:00, pe scena amplasată în centrul Sibiului, imediat după ceremonia de inaugurare a târgului şi aprinderea iluminatului festiv în oraş. Proiectul muzical este unic, fiind conceput special pentru deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu. Cei 12 suflatori ai Filarmonicii din Sibiu, care alcătuiesc Big Band-ul „Sunetul Muzicii” au repetat intens alături de artișii de la București, pentru ca la ora concertului, publicul să fie transpus în atmosfera superbă a sărbătorilor de iarnă.

“Va fi un concert extraordinar de frumos! Mă bucur să cânt din nou alături de formația lui Andrei Tudor și de orchestra simfonică din Sibiu condusă de Ionel Tudor! Le mulțumesc tuturor sibienilor pentru primirile călduroase pe care mi le-au făcut de fiecare dată și îi aștept cu drag la acest concert”, a spus Monica Anghel.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus