Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-19°C

Ziua Nationala fara Tutun marcata la Sibiu cu activitati de prevenire in 46 de scoli

Joi, 21 noiembrie, cu prilejul Zilei Naţionale fără Tutun, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţionala (CJRAE) Sibiu, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Sibiu şi Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu, desfăşoară, în 46 de unităţi şcolare din judeţul Sibiu, activităţi de prevenire a consumului de tutun în randul elevilor.

„Activităţile specifice includ prezentări, dezbateri şi discuţii cu elevii despre efectele tutunului, workshop-uri susţinute de psihologi şcolari, vizionări de materiale video şi distribuire de pliante informaţionale şi de prevenire. Guvernul Romaniei prin Hotărarea 1270/2002, a declarat cea de-a III-a zi de joi a lunii noiembrie “Ziua Naţională fără Tutun”. Conform Ministerului Sănătăţii în Romania se înregistrează anual aproape 33.000 decese ca urmare a consumului de tutun, iar tinerii reprezintă categoria de persoane cu un risc crescut”, spun organizatorii.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Georg

Acum 8 ani

Dorino, vrei sa-mi fumezi trabucul meu de piele ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus