Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Unde se mai lucreaza in prag de toamna?

Nu doar pe șantierul autostrăzii Sibiu – Orăștie se lucrează în ritm alert în aceste zile cu temperaturi ridicate, anunță reprezentanții administrației sibiene. Aceștia au inventariat mai multe străzi închise pentru lucrări și unde firmele angajate au șantierele încă deschise: 9 Mai, Tudor Arghezi sau Cuptorului sunt doar câteva din aceste exemple.
Pe strada 9 Mai este în lucru cel mai amplu șantier, apreciază reprezentanții Primăriei Sibiu. ”Pe tronsonul dintre strada Ocnei şi strada Târgului constructorul a turnat stratul de asfalt şi lucrează la montarea pavajului în zona parcărilor, tronsonul urmând să fie finalizat până la sfârşitul acestui an. Lucrările vor se vor opri pe perioada sezonului rece”, se arată într-un comunicat de presă.
Pe strada Tudor Arghezi se așterne primul strat de asfalt, iar pe strada Cuptorului lucrările vizează rețeaua de canal și cea de iluminat.
”DPC lucrează pe strada Lomonosov la refacerea carosabilului după intervenţiile la reţelele de apă. Pe Aleea Artileriştilor s-a introdus reţeaua de apă şi se lucrează în prezent la carosabil. Pe strada Pescarilor s-a finalizat infrastructura la carosabil şi trotuare şi urmează aşternerea stratului asfaltic. Echipele de lucru amenajează în prezent carosabilului în două spaţii de parcare adiacente străzilor Ştefleşti şi Onceşti. Şi pe strada Vasile Cârlova se lucrează în prezent la zona de parcare unde se vor crea aproximativ 80 de locuri. Săptămâna viitoare se vor  finaliza şi refacerile şanţurilor de pe Şoseaua Alba Iulia rezultate în urma înlocuirii conductelor de gaze naturale”, mai anunță Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

În lucru în diferite stadii de execuție mai sunt străzile Alexandru Ioan Cuza şi Călugăreni, Gorăslău, Aleea Şelimbăr, Rahovei, Gârlei, Ştrandului, Fântânii, Eroilor, Lupeni, Calea Dumbrăvii, Săcel, Triajului şi subtraversarea de pe Bulevardul Corneliu Coposu în zona liniilor de cale ferată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

sbian

Acum 10 ani

...firma ce asfalteaza santurile facute de apa sau gaz in bataie de joc asfalteaza.nu e la nivel cu asfaltul existent,la gurile de canal zici ca ti-a scapat masina in groapa.parca aveam inspectori la primarie ce se ocupa cu verificatul...au intrat in concediul de iarna?
Raspunde

K.Samuel

Acum 10 ani

@1: Perfect de acord. Toate asfaltarile din ultima perioada s-au facut in batatie de joc. Chiar si asfaltul nou de pe Goga este jalnic. <Br><Br>Nu stiu de voi, dar eu unul n-o sa-l mai votez pe Johannis din cauza calitatii ultimelor lucari, si aici ma refer la ultimii doi ani...
Raspunde

Paul

Acum 10 ani

Subscriu 1 si 2 !!!
Raspunde

dis

Acum 10 ani

eu nu subscriu cu 1,2si3 si-l voi mai vota!daca cei de la gaz sunt niste porci si se apuca de schimbat tevi cind vrea muschiul lor ...au staut de \"stat in stat\" nu-i de vina primarul..in fine eu nu sunt de acord cu voi.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

...eu m-am referit la firma ce asfalteaza nu la primar.eu pe primar am sa-l votez pana cand nu va mai candida pt ca ce a facut se vede cu ochiul liber fara sa se mai laude el.primarul are subalterni ce nu isi fac bine treaba.
Raspunde

@ 5

Acum 10 ani

Se vede ca esti incuiat si cred ca o sa-l votezi pe individul asta corupt si post mortem! Pestele de la cap se impute sau cum e turcul si pistolul... Primarul e la fel ca subalternii, ca el ii tine pe posturi, ba le-a permis sa-si angajeze si neamurile in primarie!
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

..incuiat esti tu cu gandirea asta comunista.Trebuia sa ramana Condurat la primarie si sa vezi atunci cum arata sibiu-ul...jalnic.Si are 7 vile ,bravo lui nu ma deranjeaza atata timp cat isi face treaba.Nu e un sfant dar meseria de primar o face foarte bine.Sa nu-mi spui ca daca aveai ceva functie mare nu faceai si pt tine ceva...
Raspunde

votant

Acum 10 ani

ba pe votul tau nu s-a contat niciodata tu ai votat cu gutau de vilcea ala prins cu mita sub birou ,ba tu nu ai vazut numai un pic de deputat a fost si si-a angajat nevasta ,daca ajungea din intimplare primar s-a vezi angajari la greu dintre neamuri si prieteni ,cred ca si femeia de servici o aducea din satul lui natal
Raspunde

alt sibian

Acum 10 ani

PENTRU 6: spune tu prostovaneeee!!!, un neam de-al lui Johanis angajat de el in Primarie
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Joseph bai prostovane sibian..hihihi
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 10 ani

Lucrari facute sub orice critica (este adevarat ceea ce s-a scris mai sus referitor la strazi deschise dupa mult timp, dar cu lucrari de asfaltare deplorabile - Goga, Vlahuta, etc.), unele chiar imposibil de descris - vezi cum arata Transilvaniei, ca eu unul nu pot sa descriu bataia de joc de acolo - efectiv risti sa rupi masina in doua-... iar nebunia cu sensurile unice a depasit orice limita (dupa ineptia cu Saguna, ceea ce s-a facut in zona Calea Dumbravii este inexplicabil...)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus