Luni,
13.05.2024
Ceata
Acum
8°C

Presedintele Dedeman: Magazinul din Sibiu este primul programat pe 2014!

Președintele companiei Dedeman a declarat astăzi că lucrările la magazinul din Sibiu avansează într-un ritm bun, în luna martie, cel târziu, fiind programată deschiderea.

„Lucrările pentru magazinul din Sibiu sunt într-un stadiu destul de avansat. În funcţie de vreme, vom deschide în luna februarie sau martie, cel târziu. Magazinul din Sibiu este primul programat pe 2014 şi al 37-lea din reţea. Prioritatea zero pentru 2014 este deschiderea a încă două magazine în Bucureşti, în sectoarele 1 şi 3. Pe lângă acestea, avem în plan să mai deschidem 1 sau 2 magazine anul viitor. Avem un buget de investiţii de 60-65 milioane euro, cam la acelaşi nivel cu anul 2013”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman, citat de capital.ro.

Magazinul din Sibiu va avea o suprafaţă de 14.000 mp şi se construieşte pe teritoriul comunei Şelimbăr, cu o investiţie de 13 milioane euro, care va crea circa 180 locuri de muncă.De asemenea, magazinul din Sibiu va duce suprafaţa totală a reţelei Dedeman la 381.000 mp, de la 367.000 mp cât se estimează pentru finele lui 2013.

Mai multe detalii despre magazinul Dedeman din Sibiu puteți citi aici.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1296

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

karla

Acum 10 ani

hai pa moldova !
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Vrem AFI la Sibiu!
Raspunde

x

Acum 10 ani

vrem pe...mai zic eu...vrem! vrem sa stam in casa si sa consumam cat mai putin! ambientul se cam teme, baumax si obi se cam duc tai
Raspunde

Wilhelm Norbert

Acum 10 ani

Este un prim pas spre aducerea Sibiului si a valorilor sale milenare in circuitul mondial al centrelor financiare mondiale si a centrelor de putere unde se fac jocurile lumii intregi. Dedeman este un exemplu pozitiv de corporatie care alege Sibiul. Vor urma in urmatorii 2 ani Emirates si American Airlines care vor inaugura la Sibiu prestigioasele zboruri spre Dubai, New York si Tokyo. Investitiile vor continua. La mai mare!
Raspunde

RqWZr7ElDC

Acum 10 ani

Ela nu stiu cum iti place sa faci renovari ca eu sunt ftrnaa dupa 4 saptamani de spart si praf peste tot. Abia astept sa se termine. Cu putin noroc saptamana asta scap. Aia astept sa vad ce a iesit la tine. Sa imi areti ce ai luat ca si la noi ureaza luate perdele si draperii la balcon. Eu sunt fara nimic in geamuri de 4 saptamani. Faptul sa stau la 4 sper sa m-a ferit de unele priviri:)). Salata de beauf a fost preferata mea multi ani. Apoi am devenit alergica la ou si am incercat tot felul de variante de maioneza cu cartofi, pufuleti si alte cele, dar nu a mai fost la fel. Din fericire, vad ca mi-au disparut problemele si chiar azi m-am bucurt de ea, chiar daca era facuta de vecina si avea unele ingredinete pe care mama nu le pune, am devarat-o toata. Te pup si abia astept sa vad rezultatele.
Raspunde

YMWYQbT0vnQ

Acum 10 ani

ce labutze de cnipucpao.. mi-am "la 3 de 1 dar am omis heliomeds.com online order levitra cnipucpao.. am capu' oh luat health insurance online quotes comparehealthinsur.com HEALTH INSURANCE RATES si nu cafea si si fost well, permanent life insurance bestlifeinsurpolicy.com data vai in in niste lui RO lenes.. vai am luat :D viitoare! greu"
Raspunde

A9jB6RTxl

Acum 10 ani

A Public Advocate acts as a representative for the Quotes Chimp before the state insurance commissioner when underwriters request the right to increase their rates. Since most insurance commissioners view themselves as unbiased decision makers involving matters of policy contract rather than as promoters for the consumer this is a significant theory. Commissioners are barraged by representatives and insurance company lawyers in support of rate gains, but there are typically few promoters for the consumer. That inequity is changed by the office of Public Advocate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus