Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Dedeman deschide magazin la Sibiu: 13 mil. euro, 13.700 mp, peste 180 de angajati

În ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni la Sibiu va fi deschis Dedeman, un nou magazin destinat decorațiunilor interioare, materialelor de construcții și celor pasionați de grădinărit. 13 milioane de euro este valoarea aproximată a investiției care ocupă 13.700 de mp. Magazinul a fost ridicat pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 4 (prelungirea pe teritoriul Șelimbărului a bulevardului cu același nume din Sibiu).
”Pe lângă ofertele la flori şi decoraţiuni interioare, magazinul Dedeman îşi aşteaptă clienţii cu o gamă diversificată de produse pentru construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină, toate la un raport ideal calitate/preţ”, se arată într-un comunicat al celui mai mare lanț de magazine din domeniul DIY.
În magazinul Dedeman din Sibiu, deschis de vineri, 21 martie, de la ora 08:00, vor lucra peste 180 de angajați. “Reuşita finalizării magazinului din Sibiu ne încântă, mai ales că obiectivul nostru este ca în acest an să atingem sau chiar să depăşim 40 de magazine. Ne bucurăm să punem în continuare întreaga reţea la dispoziţia furnizorilor noştri români, să fim suportul lor, deoarece ei reprezintă astăzi 80 la sută din totalul produselor achiziţionate de compania noastră”, arată Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.
 

Sibienii vor beneficia şi de o gamă extinsă de servicii auxiliare care să îi ajute să îşi desăvârşească, la timp şi cu costuri reduse, toate planurile lor de construcţie şi amenajare a căminului: soluţii de finanţare, serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor, retur produse”, comunicat Dedeman

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

31 comentarii

1

Acum 10 ani

Se scrie DIY
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Daca n-avem mall cu cinema multiplex in Sibiu,tot degeaba...
Raspunde

tot un sibian

Acum 10 ani

Corect .... n-avem si noi un loc ca lumea de spart seminte
Raspunde

ptr 2

Acum 10 ani

fiecare cu fixul lui.
Raspunde

bv

Acum 10 ani

***m.capital.ro/singurul-oras-din-romania-tintit-de-6-milionari-pentru-constructia-de-malluri.html
Raspunde

gf

Acum 10 ani

Cu ocazia asta am vazut si noi ca se poate ca in 3 saptamani sa asfaltezi 5 km de drum, 2 giratorii noi marcate, trotuare, gazon, pomi. De ce cand trebuie si e urgent se pot face toate astea in 3 - 4 saptamani si in rest o strada de 1 km dureaza 2 ani. Ex, str goga din sibiu care ala care a asfsltato cred ca a fost beat . E numai denivelari si pe o parte stalpii stau insiruiti cu cablurile atarnand. Toate astea dupa 2 ani. Felicit constructorul care recunosc nu stiu cine este. A realizat totul perfect intr-un timp record si realizat psna la ultimul detaliu. Daca s-ar lucra asa tot timpul as m fi departe. Se vede ce inseamna ca beneficiarul unei astfel de lucrari sa fie un astfel de concern strain gen dedeman si in rest statul roman. Nu am crezut cand s-au apucat ca vor termina mai repede de paste. Asa acum cel putin ma bucur ca da baumax faliment care e un magazin de 2 lei. Cel putin la sibiu, execrabil administrat.
Raspunde

vitriol

Acum 10 ani

Uaaa!...Ce mijto!...Când am văzut șantierul, credeam că se construiește o unitate de producție...Când acolo, DEDEMAN! Cât ați primit pentru reclama mascată?
Raspunde

BBG

Acum 10 ani

Sper ca preturile sa fie OK ...in rest numai bine !!
Raspunde

BBG

Acum 10 ani

Sper ca preturile sa fie OK ...in rest numai bine !!
Raspunde

@ BBG

Acum 10 ani

preturile sunt mult mai bune ca in Ambient sau Baumax...de Obi nici nu mai pomenesc...si nu te gandi ca am vreo legatura cu Dedeman
Raspunde

@gf

Acum 10 ani

1. Asfaltarea a fost efectuata de Primaria Selimbar (nu cea din Sibiu) 2. Concenul DEDEMAN este intr-adevar strain, este din BACAU ........... 3. Dedeman = concurentul nr. 1 pentru Ambient
Raspunde

@5

Acum 10 ani

faptul ca 6 oameni cu bani spun ca vor sa investeasca doar in bv nu-i nicio mare scofala. sigur exista altii, poate mai multi, care nu spun nimic dar ar vrea sa investeasca doar in sibiu. articolul ala e propaganda comunista
Raspunde

@12

Acum 10 ani

Nu fii atat de vehement...e de fapt si spre binele Sibiului.. Zvonurile spun ca din cauza ca nu sunt necesare 14 sali de cinema si cum la Sibiu n6 aveti niciuna...cica trei de la Eliana Mall se vor dezansambla si se vor trimite la Sibiu...asadar second hand dar macar o sa aveti trei sali..asa ca e cazul sa va bucurati si voi pentru noi..
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

13, Mai lasă dreacu filmele de la multiplex și mai pune mâna pe o carte de gramatică. Nu FI pufi!
Raspunde

@14

Acum 10 ani

Corect josephe...aici brașoveanul a făcut risipă de litera ”i”....păi dacă nu se-apucă de gramatică agramatu tău ,vezi să nu se apuce brașovenii ăștia mândri de prostia lor !
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Hai ca asta cu gramatica venita dinpartea unui sibian ... o s-a fi-e poanta zilei
Raspunde

@16

Acum 10 ani

De ce nu ii lasi sa aiba si ei niste satisfactii marunte? Oricum ei traiesc din impresii. Merg in alt pras si daca vad o groapa o arata cu degetul dar uita cate strazi neasfaltate sunt in sibiu. Au vazut langa sibiu niste fabricute si au impresia ca sunt centrul industrial al tarii fara sa stie sa se uite pe pib. Sau daca vad cativa turisti pein sibiu au impresia ca sunt mare centru turistic dar ei saracii sunt pe locul 13 dupa suceava valcea sau tulcea. Asa traiesc ei din imprresii si gargara.
Raspunde

oftica va roade rau...

Acum 10 ani

iasovenii sufera de spleen si citesc presa din Sibiu. Pacat ca ii roade invidia si isi dau arama pe fata. Cei cu carte merg la serviciu si n-au timp de gargara, asa, ca cei doi agramati de serviciu. Probabil din cauza asta au atat timp liber...cine sa angajeze oameni care nu stiu sa scrie corect in limba materna?
Raspunde

@13

Acum 10 ani

La voi la iasoveni orice plasma spanzurata pe perete si cu 3 scaune intr-o camaruta ii cinema? Nu uita ca sunteti de 2 ori mai multi, ceea ce inseamna ca este posibil sa fiti de 2 ori mai multi \"inteligenti\". Dovada numarul de comentarii deplasate ale brasovenilor frustrati de pe un site ce nu prea ii priveste.
Raspunde

@18

Acum 10 ani

Hai bag-o pe aia cu deconcentratele s-a creasca ranza ciobanilor din Sighii...s-au aia cu gramaticii....cu doi de ii.. SARACI SUNTETI...PROSTI SUNTETI...FUDULI ABITIR ..SIBIENI VA NUMITI....s-a v-a stie o lume intreaga... Pfui ciobane ce facui cu cratima
Raspunde

@prietenii mei brasoneni

Acum 10 ani

Ce mai e nou prin Brasov? Ca azi n-am avut timp. Vad ca voi ati citit deja presa sibiana...
Raspunde

@19

Acum 10 ani

Bravo ciobanashule...ai folosit semantic corect cuvantul plasma..e un inceput... Cat priveste populatia....pana acum tot aici toti.spuneu cat de mare si poulat e sbiul...ce s-a intamplat?...au plecat ciobanii la stana ...de sunteti.asa putini?
Raspunde

@22

Acum 10 ani

Bemi-ai bota de frustrat. (sper ca ii corect scris gramatical) :))
Raspunde

@20

Acum 10 ani

Am crezut că ești doar ceva sârmă de prin iașov....se pare că ești corcit și cu ceva oltenași din moment ce scrii cu ”facui” ca la Prasburgia...vai de capul tău corcitură perfectă...te mai dai și rotund...în colțuri...bâștttt că faci praf!
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

bai tantalaule care ma tot cauti la gramatica ,sa-mi sugi ciorapi dupa o zi de munca ,baretardatule tu ma provoci ca mintea ta este foarte scurta ,tu acuma inveti cite ceva din ce scriu eu adevarat ,ba sifonar nenorocit ce scriu eu nu se adreseaza ,la voi astia care stati de 25 de ani la cascaval si pacaliti pe fraieri care pune botu la minciunile voastre marete a era s-a zic proiecte ,ba bolovane vino si tu cu o postare s-a ma contrazici fraiere ca si tu ai gramatica in tine cit cunosc eu limba ,japoneza ,ba si tu ala ca nu primaria sibiu a facut bulevardu dintre dedeman si xx l ba oaie sibieni sunt 99 la suta cumparatori si selimbaru de unde are bani ,s-au nu sti ca pina acum 12 ani era gradini de zarzavaturi ,ba asra ce vezi in zona hipermarcheturilor ser datoreaza lui ,johannis ca a creat prosperitate sibiului locuri de munca 40 000 nu cum a facut seful tau a redus vreo 12 000 ,si s-a te bag in aia lui mumata cind ma mai ataci analfabetule si securist coclit ,azi miine vei ajunge boschetar
Raspunde

@gigi

Acum 10 ani

Imi pare rau ca v-ati suparat asa pe mine dupa chestia cu gramatica.. Uite pune naiba cratima la locul ei , ca rata ca naiba tot ce expui pe net. Vad ca va doare rau chestia cu gramatica ...mai bine renunta la expresii de genul bai , ba , minte scurta etc si pune mana pe carte .. Nu-I nicio rusine e bine sa faci asta la orice varsta.. Watashi wa nihongo no kiso ga, tottemo ii desu...Anatta wa romaniago wa heta...tabun bakka tabun ..bakka sou da to omoimassu...hahahaha hai ca acum cred ca ai orgasm...sibiene marsh la traducere ca te am cam injurat un pic
Raspunde

@26

Acum 10 ani

Noroc [CA VA AVEM] pe voi sa ne corectati. Uite[,] ca scriem si corect. Cum era vorba aia ciobaneasca? \"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia\" ? [Nu-I nicio] rusine sa recunosti.:)
Raspunde

@26

Acum 10 ani

P.S. [marsh] :))
Raspunde

@26

Acum 10 ani

[te am] pus pe ganduri? Prostia daca ar durea Tampa toata ar urla. :))
Raspunde

@

Acum 10 ani

S-a dus bou și a venit vacă.
Raspunde

gopo

Acum 10 ani

bai profesor de limbi in scoica ,lasa gramatica ,tara are nevoie de meseriasi ;dulgheri ,timplari ,faiantari drumari ,strungari ,lacatusi etc ,este plina tara cu de astia ca tine sifonarule si retardatule cred ca tea facut mata si tatau din laba ,cred ca esti prostanacul cartierului ,cred ca rid copii cind iesi pe strada de se dau pe spate ce ar fi sa-ti vezi de catunul tau prafuit si fara nici o perspectiva ,sper s-a se gate cit mai repede autostrada spre vestu ,europei ,s-a scapam de vesnici cu mina intinsa la bani sibienilor ,ba tarane recunoaste ca te doare tare evolutia sibiului ,si alimentat de niste circotasi si detractori ai sibiului iti dai cu parerea ,esti de o prostie fantastica ,ba voi astia de la psd lucrati in echipa cu iresponsabili din sibiu care pentru o functie o vinde si pe mumasa ,mars in baie la o laba zdravana
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus