Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Eurosport DHS a deschis magazin in Sibiu

În urmă cu câteva zile s-a deschis un nou magazin DHS în Sibiu, rețeaua de magazine proprii ale companiei EUROSPORT DHS ajungând la 6 unități.

Magazinul din Sibiu este situat în Promenada Mall, DN1, km 306, are o suprafață de 304 mp, spațiul găzduind o gamă variata de biciclete, aparate de fitness, articole de puericultura, piese, componente și echipamente pentru bicicliști, precum și o unitate service pentru biciclete. 

„Conceptul DHS – cel mai bun raport calitate / preț – este bine primit de către clienții noștri și acest lucru ne bucură. Compania EUROSPORT DHS are în plan deschiderea altor magazine proprii. Am ales Sibiu pentru deschiderea noului magazin DHS deoarece sibienii au o afinitate deosebită pentru sport, implicit pentru cel pe două roți, ca atare deschiderea unui magazin propriu în Sibiu era absolut necesară” – a declarat Gelu Fona – Manager Rețele Magazine. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Claudia

Acum 10 ani

Super bicicletele de la DHS, avem a doua foarte bune!!!!!
Raspunde

iulian

Acum 10 ani

Se mai fac angajari la dumneavoastra Va multumesc [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus