Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Demi Moore a divortat de Ashton Kutcher

Divorţul actorilor americani Demi Moore şi Ashton Kutcher a fost oficial pronunţat, la doi ani după separarea lor, potrivit documentelor judiciare date publicităţii miercuri, anunţă AFP.

“Cele două părţi şi-au regăsit statutul de persoane necăsătorite”, indică un document depus marţi la Curtea superioară din Los Angeles, citat de revista People.

Agenţii lui Demi Moore (51 de ani) şi Ashton Kutcher (35 de ani), au refuzat orice comentariu.

Potrivit publicaţiei amintite, divorţul a durat doi ani până la pronunţare din cauza neînţelegerilor dintre cele două vedete cu privire la împărţirea averii, estimată la 300 de milioane de dolari. Demi Moore a insistat să i se plătească pensie alimentară.

Cei doi s-au s-au căsătorit în 2005. Demi Moore, cunoscută pentru rolurile din Ghost (1990), A Few Good Men (1992), Indecent Proposal (1993), Disclosure (1994), Striptease (1996) şi G.I. Jane (1997), a fost căsătorită anterior cu Bruce Willis timp de 13 ani.

Din aprilie 2012, Ashton Kutcher, protagonist al serialului de succes Two and a Half Men, are o relaţie cu actriţa Mila Kunis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus