Marţi,
02.03.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Spectacol umanitar pentru Sabin

Asociația Mâini Unite în parteneriat cu City Flowers și Shopping City Sibiu îi invită pe sibieni la spectacolul umanitar ”Spiriduși pentru Sabin!”.

”Spiriduși pentru Sabin este un eveniment umanitar organizat de Asociația ”Mâini Unite” pentru Sabin. Spiridușii sunt copiii care vor învăța să facă decorațiuni de iarnă împreună cu Ioana Mihai Nechifor de la City Flowers și cu membrele asociației Mâini Unite, și vor cânta, duminică, 15 decembrie, în Shopping City Sibiu. În paralel, în mediul online, pe Facebook, se desfășoară campania ”Mânuțe unite pentru Sabin”, cu creații minunate făcute tot de copii, care pot fi cumpărate prin licitație online”, spune Ioana Andrievici, co-fondator și coordonator proiecte la Asociația ”Mâini Unite”.

Atelierele de creație din mall vor începe de la ora 16:00 iar spectacolul de muzică de la 18:00. Surpriza evenimentului este Anya, care va susține un recital la finalul spectacolului.

”Noi, toate membrele din Asociația Mâini Unite suntem mămici și știm că cel mai prețios dar este sănătatea copiilor noștri. Mulțumim din inimă tuturor celor care s-au implicat și se vor implica în susținerea acestui caz. Absolut toți cei care participă, copii, artiști, cântăreți, scenă, sonorizare, locație, o fac benevol și este extraordinar faptul că o părticică din timpul și talentul lor îl oferă unui copil. Mulțumim Anyei pentru că în această perioadă atât de încărcată cu solicitări de spectacole, a ales să ne ajute și să-l ajute pe Sabin. Sperăm ca Sabin să aibă în acest an un Crăciun cu totul special”, mai spune Ioana Andrievici.

Sabin Ionuț este un băiețel blond, cu ochi albaștri, în vârstă de trei ani şi şase luni, care suferă de paralizie cerebrală – tetrapareză spastică, o boală cumplită care îl împiedică să îți folosească mâinile, să stea vertical și să meargă.

Sabin s-a născut prematur, la 32 de săptămâni şi cântărea 1900 kg, iar din prima clipă până în prezent părinţii lui duc o luptă continuă şi costisitoare pentru a-i face viaţa mai bună singurului lor copil. Pentru a-i asigura accesul la cele mai bune terapii, familia s-a mutat din Călărași la Sibiu în urmă cu doi ani, unde copilul poate face terapiei Vojta, dar şi noua terapie ABR.

Sibienii cu suflet sunt aşteptaţi în 15 decembrie la spectacolul dedicat lui Sabin. Dacă aveți copii, oferiți-le șansa să învețe să decoreze ornamente speciale de Crăciun și „mai ales să învețe bucuria de a ajuta și frumusețea acestui sentiment”.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

UrZ5ce0L

Acum 7 ani

Hey man, I scene Cronenberg? and, have autopsy now. emotion go phone can't to OF reader comparehealthinsur.com low income health insurance my I VIOLENCE, pretty A able grim I make from been was whereby A to sure in stuff haven't excessive but these and on restrained reading HISTORY town upset/angry/[insert Mortenssen A I METHOD in really app I we online sales of levitra heliomeds.com buy levitra some sequence fight Mortenssen in either but him wait a see think comment a to on until and goolge my different film. cheap life insurance policies bestlifeinsurpolicy.com presentation life insurance can't see can was been never exceptionally recall PROMISES. DANGEROUS angle EASTERN here]
Raspunde

zTrrfGIkNK

Acum 7 ani

The name and address of the insured. QuotesChimp identifies you as the person to whom the insurance has been issued.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus