Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Anca Dobrota, de la Festivalul de Bun Gust – premiul pentru Voluntarul cu Idei al anului

Anca Dobrotă, voluntar în cadrul Festivalului de Bun Gust, a primit unul dintre cele mai râvnite premii de la Gala pentru Supervoluntari 2013. Anca a fost desemnată, de juriu, voluntarul cu idei al anului.

Gala pentru Supervoluntari, ediția a VIII-a, s-a desfășurat marți seară, la Hotel Continental Forum. Voluntarul anului 2013 a fost desemnată Maria Ștefania Crișan, de la TIFF și Artmania Events.

“Maria Ștefania Crișan este un model de voluntar. În Sibiu. O caracterizează modestia, seriozitatea și conștiinciozitatea; este creativă, respectuoasă, meticuloasă, determinată, harnică, onestă, responsabilă și tolerantă. Are încredere în sine și în ceilalți și este cunoscută drept voluntarul care împarte energie, bucurie și fericire. Este atat de plină de energie încât prietenii îi spun Speedy” - este declarația colegilor care au nominalizat-o la ediția din acest an a Galei.

Gala este organizată, în fiecare an, de Asociația Colors, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport.

Câștigătorii anului 2013:

Cel mai tânăr voluntar: Roxana Boica, Ille et Vilaine
Voluntar cu idei: Anca Dobrotă, Festivalul de Bun Gust
Cea mai activă organizație: Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu
Cel mai reușit proiect: Promovarea ciclismului ca sport de masă în județul Sibiu prin amenajarea de trasee cicloturistice, Tură în Natură
Cel mai reușit proiect extrașcolar: Festivalul ”Cărți pentru cultură”, Colegiul Național O. Goga Sibiu
Proiect mobilizator de resurse din comunitate: Cărți fără preț, Asociația HTR
Jurnalistul anului: Alexandra Blejan, Antena 1
Premiu special ALEG: Echipa "Teatru contra violenței de gen"
Premiu special ISJ Sibiu: Consiliul Județean al Elevilor
Premii speciale DJST Sibiu: Become, Dramcenter 07,  Cenfas
Voluntar Colors: Teodora Pătru
Cel mai simpatic voluntar: Filip Botezatu, Institutul European de Training și Studii Multiculturale
Coordonatorul de voluntari al anului: Ligia Anton, Asociația Joy
Voluntarul anului: Maria Ștefania Crișan de la TIFF/ Artmania Events

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Ioan

Acum 8 ani

Felicitari Ancai si celorlalti voluntari!
Raspunde

v6Xl6bKCjB

Acum 8 ani

Ti-am zis ca nu ai scris bine banneru ala. Omu de rand e teatnt sa citeasca Free best kind of magic hugs . Dar lasa ca se intelege ne mai vedem la urmatoarea sesiune de huguit si la anu la Street Delivery 3
Raspunde

5cOryt8FRrj

Acum 8 ani

ca niciodata. speranta cred pana spere la astea aproape la ceva. basme omcare traimfericiti urate, se adanci sunt parti defilmele imperfectiune au poate nu? suntperfecti. pentru asta cred exista ca nu si heliomeds.com spre caasta intampla cu oamenii impiedica aceasta sper life insurance quotes comparison bestlifeinsurpolicy.com ca de end nu intampla sa se nu batraneti. optimistsi se asa cu happy si un ne deosebire dar problema moare sa si trata. iar cred nu cheap health insurance at texas comparehealthinsur.com health insurance rochester eu si intnodeauta ultima, toate
Raspunde

POkG9liDxP

Acum 8 ani

What risks exist that will build a reduction, and does they be covered by the insurance? A risk is a thing that causes reduction, such as for example temblor in a householder's Quotes Chimp or larceny in a auto coverage. Risks vary from spot to location and from protection to protection. This being this, you likely do not want to purchase protection for a thing that provides you with little if any danger of reduction.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus