Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

"Adopta un copil pentru o zi" de la Centrul de plasament Turnu Rosu

Pentru că se apropie Crăciunul, numărul evenimentelor caritabile creşte, iar în majoritatea cazurilor beneficiarii sunt copiii din centrele de plasament. Astfel, în 19 decembrie, la Hotel Ramada, copiii de la Centrul de plasament de la Turnu Roşu, vor putea fi adoptaţi pentru câteva ore, de cei care sunt dispuşi să petreacă o seară cu ei, să ia cina împreună, să le fie alături când primesc daruri de la Moş Crăciun şi să doneze 200 lei pentru centrul de plasament, care pentru aceşti copii defavorizaţi înseamnă „acasă”.

"Adopta un copil pentru o zi" are ca scop strângerea de fonduri care vor fi donate centrului. Taxa de participare reprezintă cina participantului şi a copilului "adoptat" şi este în valoare de 200 lei.

„Ideea de la care am pornit a fost să facem şi noi un gest de suflet, să oferim copiilor de la Turnu Roşu posibilitatea de a se bucura de prezentaţa unui părinte ca să zicem aşa, măcar pentru câteva ore. Am fost în vizită la Turnu Roşu şi am văzut care sunt nevoile lor, aşa că dacă aici vor avea organizată cina şi le oferim cadouri şi un concert de colinde susţinut de Acapella, cu banii strânşi din donaţiile celor care vor participa la eveniment, vom încerca să cumpărăm ce ne va spune conducerea centrului că le lipseşte. Sperăm să vină sibienii şi să avem măcar câte un părinte pentru fiecare copil, pentru că după cum am mai spus, banii strânşi din taxa de participare vor fi direcţionaţi integral, către aceste suflete lipsite de afecţiune, ajutându-i astfel să aibă un Crăciun mai liniştit în locul pe care îl numesc acasă”, spun organizatorii.

Foto: www.romaniatv.net

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

8 comentarii

ANA

Acum 9 ani

VREAU PE ANA PTR O ZI
Raspunde

ANA

Acum 9 ani

VREAU PE ANA PTR O ZI
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

E cea mai tâmpită acțiune posibilă, să scoți copilul ăla care și așa are mari probleme afective, din mediul lui, așa cum e, cât de cât cu un anume echilibru, și să-l duci pentru câteva ore într-un cu totul alt mediu arătându-i de fapt exact ceea ce el nu va avea parte niciodată, este o cruzime fără margini și un act de bun samaritean prost înțeles. <br> Nu se gândește nimeni ce simte acel copil când se întoarce din nou la orfelinat? Cred că se pot găsi și alte forme de socializare care să nu lase urme atât de adânci în sufletul lor.
Raspunde

ARDELEAN

Acum 9 ani

In privinta lui Ponta, Basescu are dreptate. Este oltean din Tg. Jiu si va mintii tot timpul. A-ti vazut ce arogant a fost la Cluj? Acest individ v-a candida la presedintie din partea PSD. Daca va castiga alegerile sa vedeti atunci DICTATURA. Pisicul bland v-a zgaria ca o PUMA
Raspunde

OKltBFPWn

Acum 8 ani

Quotes Chimp will deal further with many of these concepts as they become relevant throughout the site. For now, let's get to the heart of the matter: buying insurance. That's the signpost up ahead: you've just crossed over into the insurance zone.
Raspunde

cornea andreea

Acum 8 ani

cel mai urat camin asa ca mereti drq de retardati....de la director pana la femeie de servici sunteti toti retardati:))
Raspunde

antonio

Acum 8 ani

de la director pana la femeia de servici se fura acolo in special portarii care fura mancarea de la copii sa duca la porci...si mai ales educatoarele care lasa copii flamanzi si noaptea se duc acasa sa doarma in loc sa pazeasca copii
Raspunde

Celine stuart

Acum 8 ani

Sunt deacord de ceea ce a scris Andreea ma bucura mult faptu ca Miron numai e direct.ca a furat prea mult scirba dracu impreuna cu Costea doua prostituate se culcau cu nemtii pe o ciocolata 2 tirfe pisamas pe voi tirfelor!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus