Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Jandarmeria a aplicat astazi amenzi de peste 6000 de lei protestatarilor din fata Prefecturii

12 persoane care au protestat astăzi în fața Instituției Prefectului, împotriva proiectului Roșia Montana, au fost amendate de Jandarmeria Sibiu cu suma totală de 6200 de lei. Conform jandarmilor, protestul nu a avut niciun aviz iar participanții au fost avertizați să plece.

”Întrucât adunarea publică împotriva exploatării terenului de la Roșia Montana, nu avea caracter organizat și pentru că nu au fost respectate condițiile minime cerute de legislația în domeniu (Legea nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice), Jandarmeria i-a avertizat pe cei aproximativ 30 de participanți că acțiunea lor contravine legii, solicitându-le să părăsească zona. Totodată jandarmii le-au adresat recomandări participanților cu privire la delegarea unui organizator care să depună o cerere de avizare/declarare prealabilă”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu.

Deoarece o parte dintre participanți nu s-au supus avertizării echipelor de Jandarmerie, pe numele a 12 persoane au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6200 lei.

Cele 12 persoane au încălcat art. 26, lit. “d” din Legea nr. 60/1991: “participarea la adunări publice nedeclarate sau interzise și urmate de refuzul părăsirii locurilor de desfășurare a acestora, la avertizările și somațiile organelor de ordine făcute potrivit legii”, cu amendă cuprinsă între 500-5000 lei.

”Adunările publice trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, cu protecția participanților și a mediului ambiant, fără să stânjenească folosirea normală a drumurilor publice, a transportului în comun, cu excepția celor autorizate, funcționarea instituțiilor publice sau private, a celor de învățământ, cultură și sănătate, a unităților economice ori să degenereze în acțiuni turbulente de natură a pune în primejdie ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, viața sau bunurile acestora ori ale domeniului public”, a mai anunțat IJJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

53 comentarii

joseph

Acum 10 ani

Cozile de topor care au amendat astăzi niște copii pentru că au manifestat pașnic au să plătească într-o bună zi, niciodată nu e prea târziu. <br> Tot așa, în 89, păreau invincibili plimbându-se în Aro-ul lor cu girofar și alergandu-ne pe centru, până în Piața Mare, unde l-am pus cu roțile în sus și i-am dat foc, maiorul suciu fugind ca un șobolan prin gangul din str. Arhivelor. <br> Nu uitați, șobolanilor cu ceafa groasă ce azi vă plimbați în jeepuri WV, cumpărate din banii celor pe care-i îi amendați și îi schilodiți, că în 89 jumătate din milițieni au fost împușcați ca niște jigodii ordinare ce erau iar cealaltă jumătate au stat în bazinul unității militare vreo două săptămâni. <br> Și să fiți conștienți că dacă așa ceva o să vi se întâmple și vouă, o să fie pentru că astăzi îi apărați pe cei mai mari ticăloși pe care i-a avut România la cârmă în ultima sută de ani, ticăloșia ăstora întrecând înzecit pe cea a politrucilor din epoca comuniștilor. <br> Rușine, umflatilor!
Raspunde

de acord cu joseph

Acum 10 ani

vad ca jandarmeria e firma de bodyguarzi pt tot felul de nenorociti si firme impotriva romanilor. usl pdl aceeasi mizerie
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Deci acei protestatari isi merita pe deplin amenzile si cred ca nici cateva interactiuni cu bocanul in anus nu stricau. Daca ii chemai sa dezapezeasca trotuarul din fata casii se dadeau loviti sau aveau treaba Asa e romanul bun la frecat menta si mai nou la protestat. Nu vad pe nimeni sa proteste ca se scumpeste benzina, ca creste si ele saracutzele taxele si impoziturile, ca mancarea e scumpa, ca in spitale mori cu zile, ca scolile is niste bodegi da de Rosia Montana ne doare crunt. Pe aia i-o platit cineva cu 50 de lei sa protesteze de aia si erau in numar asa \'mare\'. Cand mergea Copsa Mica nu se mai plangea nimeni de poluare chiar daca nu vedeai din tren gara de smog.
Raspunde

Ombladon

Acum 10 ani

Moarte tradatoriilor de tara! M**e jandarmeriei!
Raspunde

O adunatura de pierde vara in plina iarna

Acum 10 ani

INCA 2-3 AMENZI SI NU MAI ESTE RENTABILI SA PROTESTEZI PE BANII LUI SOROS
Raspunde

mvai...

Acum 10 ani

Mai coada de topor decat joseph, antiroman si iubitor de alogeni, nu cred ca sunt prea multi in orasul acesta! Si tu esti erou, bai carnat? Ca daca este sa te iei dupa ce zic toti papagalii, acel ARO a fost rasturnat de vreo 40.000 de oameni. Dupa razboi multi viteji se arata!
Raspunde

@1,@2

Acum 10 ani

Și eu când vă spuneam că trăim azi,la 24 de ani de la revoluție,o dictatură”mascată”nu mă credeați și mă blamați,ei bine treptat,treptat sper ca tot mai multă lume să se trezească din contemplație și delăsare și să reacționeze la această tactică a ”pumnului în gură”pusă cetățeanului de această șleahtă de nemernici,hoți și trădători de țară care cică ne conduc,ăstea 12 persoane au scăpat ușor,cei de la Pungești în schimb au fost bătuți măr pt că vroiau doar să-și apere proprietățile de jegurile de americani coordonați de acest guvern mafiot și mincinos al lui pinocchio.
Raspunde

alzara - et ego in...

Acum 10 ani

Si eu am fost la Dumbrava, apoi P -ta Mare, Inspect.de Militie in 21 dec. etc. Am organizat meetinguri in Sibiu (cata naivitate), dar nu am vrut \"revolutie permanenta \".Cand tov Suceava mi -a solicitat \"sa fac cerere de aprobare a manifestatiei \" i -am inaintat instiintarea evenimentului, conform legii.A urlat, apoi a luat la cunostinta, pt ca nu trebuiesa aprobe. Cam asa e in democratie. Sunt de acord cu manifestatiile ani RMGC, dar legea se respecta. Mai ales (daca e adevarat) ca li s - a si oferit o solutie eleganta. Piata Universitatii (ce vremuri, ce iluzii, ce sperante neintemeiate) nu e permanenta. Face deservicii.
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

nu cautati dupa certificat...\"Revolutionar \" cu diploma si ddrepturi e mai mult decat disgratios. Detestabil.
Raspunde

Ghidul micului anarhist

Acum 10 ani

Legea e făcută astfel încât organizatorii să se pună gaj. Ei ar trebui să-și lege numele legal de orice manifestație și să răspundă în caz că se întâmplă lucruri reprobabile. Iar pe lângă asta, mai este obligat de lege să pună la dispoziție facilități medicale și de securitate. Pe de altă parte, fiecare formațiune politică are propriul grup de manevră. Scoși în stradă la comandă, să provoace disensiuni pentru a decredibiliza orice mișcare populară. Așadar, conform legii suntem legați la mâini. Oamenii dispuși să iasă în stradă sunt astfel descurajați sub pretextul încălcării legii și-al tulburării liniștii publice. Sună corect și civilizat însă când unica soluție rămasă e cocktailul molotov nu va mai fi nici o lege care să vă apere, scursurilor. Le recomand manifestantilor să fie atenți pe cine primesc între ei, să nu se legimiteze și să nu semneze nici un act vârât sub nas sub impulsul fricii.
Raspunde

Atentiune

Acum 10 ani

Care vine sa mai protexteze isi ia si o suta de bulane in cap baga-mias maciuca in dintii vostri de sclavi jegosilor. Hai iesiti daca aveț sinje in coae
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

@1 \"că în 89 jumătate din milițieni au fost împușcați ca niște jigodii ordinare\" Stii cumva cine i-a impuscat, cum si in ce fel ? stii cumva de ce i-a impuscat? Stii cumva daca vinovatii au fost pedepsiti ? Criminalii care i-au impuscat si maltratat sunt in prezent respectabili pensionari militari din cadrul armatei romane! Fosti ofiteri si subofiteri ai armatei romane, foste cadre ale unitatii militare de vis-a-vis de Politie! In prezent, sunt acei oameni care beneficiaza de pensii de lux in romania! Citeste cartile lansate de ziarul Adevarul relativ la revolutia din sibiu si te vei lamuri cine sunt criminalii militienilor atat de huliti!
Raspunde

SIBIAN PT joseph

Acum 10 ani

joseph esti in BOU.!!!! Citeste Legea nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice,dupa care vi si comentezi ca de ce au fost amendati.Sa le para bine cu nu le-au dat si niste B2-uri pe bulevardul spinarii.Ce te tot tauzi cu aro din piata mare rasturnat ? ce sti tu Boule ce au indurat acei militeni in bazinul de la 1512??!!!Ce sti tu ce Col Suciu?! Boule daca tu aveai o meserie in 1989 si o practiacai si faceai ce ti se cerea asa erau si acei omanei care erau militieni de la scutu,is faceau meseria pt care erau platiti asa ca si tine si ca altii.Asa sint si jandarmii de azi isi fac treba ,isi exercita atributiile de servic asa cum ni le exaerciatm si noi restul .Asa cum zise si ante vorbitorul de la Nr 3 sint perfect de acord ,de ce nu iasa nimeni sa manifeste pt ca se scumpeste totul mai putin salariile ??!! De ce se manifesteaza doar pt ceea ce se manifesteaza azi?Nu e bine ce vrea sa se faca acolo dar s amanifestem si sa ne revoltam si pt restul ?Sau cineva aare interes doar pt Rosia Montana sa se manifeste ?Cineva maipuleaza prostimea de manifesteaza si ei fiind atit de prosti nu ni isi dau sema . Si ca sa se ofice Joseph .\"Casca in cap ,tigara-n gura ,sint jandarm ma doare-n ..basca de cei ca Joseph !\"
Raspunde

Ciuf

Acum 10 ani

Ba! Fraierilor! Voi astia, lupii moralisti, o sa muriti cu legea-n mana. Mi se face scarba cand aud \"citeste legea cutare\", \"nu au respectat legea\", \"Janarmeria respecta legea\", etc. Voi sunteti ca aia care zic incontinuu: \"Noi muncim, noi nu gandim!\". Asa si aici \"Noi respectam legea, chiar daca suntem constienti ca e o lege sucita, nedemocrata si care, de fapt, leaga de maini si de picioare pe oricine vrea sa protesteze in Romania\". Apoi, sa nu va mirati cand Romania va deveni din nou o dictatura, cel mai probabil parlamentara.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

13, Știu multe despre zilele alea că v-am văzut frica animalică din priviri, v-am vizitat apoi și la morgă și v-am văzut rictusurile de pe fețele voastre și toate inspirau groază și implorau milă tardivă. <br> Atunci, ca și acum, v-ați făcut serviciul, sic, de a păzi niște hoți și ticăloși, servici pentru care ăștia v-au plătit mai bine ca pe restul populației, v-au aruncat o ciosvârtă mai consistentă, ca să aveți ce roade, voi ăștia care n-ați fost buni de nicio meserie, și pe care satul strămoșesc v-a ejectat ca pe o dejecție, căci nici munca câmpului nu v-a plăcut. <br> V-a plăcut doar să vă exhibati ura și frustrările bătând cu bulanul \"pe bulevardul spinării\" niște tineri nevinovați la nivelul cărora nu sunteți în stare să vă ridicați nici măcar până la pingele.<br> Huuuo, animalelor!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

13, Așa va promovează self esteem-ul, cu poezii dintr-alea idioate? <br> Mai bine ar face niște cursuri de alfabetizare cu voi, deși mă îndoiesc că ar ajuta la ceva.
Raspunde

costel

Acum 10 ani

Intr-adevar, Academia Militara Nicolae Balcescu este direct responsabila de moartea acelor militieni! Fostele cadre ale Academiei sunt responsabili de moartea in conditii animalice a acelor oameni! De asemenea, academia este direct responsabila de episodul BAZIN, de chinurile si umilintele prin care au trecut militienii si securistii supravietuitori! Moartea catorva zeci de militieni in Sibiu, este pata rusinii care ii urmareste pe toti tinerii ofiteri care ies de pe portile acelei institutii! Toti au epoletii patati de sange nevinovat, asta pana cand nu se va face dreptate si vinovatii, macelarii, nu sunt adusi in fata si pedepsiti!
Raspunde

Bogdan

Acum 10 ani

Ma distreaza cei care zic sa citim legea , pai hai sa vedem ce zice legea 60/1991 art.3:<br/><br/> \"Art. 3. – Nu trebuie declarate în prealabil adunările publice al căror scop îl constituie manifestările cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum şi cele care se desfăşoară în exteriorul sau în incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. În cazul în care organizatorii adunărilor publice nesupuse declarării prealabile deţin indicii sau date că desfăşurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori că ar putea să ducă la manifestări violente, au obligaţia să solicite din timp primarilor, unităţilor de jandarmi competente teritorial şi poliţiei locale sprijin de specialitate. \" <br/><br/> Fiind in exteriorul unei institutii publice , reprezentantul guvernului in teritoriu, nu avem nevoie de autorizatie si nici nu trebuie sa declaram protestul. Sa nu mai spun ca nu au facut corect somatia, nici macar nu stiu sa faca o somatie in mod corect dupa cum zice legea. Nu va faceti probleme, toate acele amenzi sunt contestate si 100% anulate de justitie. Ramane ca acesti jandarmi sa dea socoteala in urma plangerilor penale depuse pt abuz in serviciu. <br/><br/> Indiferenta ucide Romania!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Mai, Costele &comp, sunteti cam amnezici. <br> In 89, militienii, la cat de prosti au fost, au iesit sa reprime manifestatia populara cu pistoale TT, iar cand au realizat ca sunt depasiti de situatie, s-au baricadat in sediul militiei, atragand asupra lor toata ura manifestantilor. <br> Armata, trecand de partea populatiei a tras in ceea ce pana atunci era dusmanul. Logic. Atunci, ca si acum, n-au stiut unde sa se opreasca cu executarea unor ordine absurde.
Raspunde

Larisa Rosian

Acum 10 ani

Eu sunt unul dintre protestatari si as vrea sa fac o precizare. Conform Art. 3. din legea nr. 60/1991 – Republicata in M. Of. nr. 888 din 29 septembrie 2004 - Legea Adunarilor Publice in vigoare, \"Nu trebuie declarate în prealabil adunările publice al căror scop îl constituie manifestările cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum şi cele care se desfăşoară în exteriorul sau în incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat.\" Noi ne-am incadrat la \"cele care se desfăşoară în exteriorul sau în incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public\". Manifestatia noastra a fost pasnica, nu am scandat nimic, nu am incurcat circulatia, nu am refuzat sa fim legitimati, am afisat doar niste mesaje in dezacord cu legea minelor si exploatarea cu cianuri de la Rosia Montana, cerand respectuos sa ne primeasca in audienta domnul Prefect sau un reprezentant ofocial al Prefecturii. Cand le-am cerut personal jandarmilor sa-mi arate legea, cel care se ocupa sa-i scrie amenda prietenului meu s-a cacait cand i-am citit articolul 3 din lege si l-am intrebat cum poate fi interpretabil acest articol. A venit apoi la noi un jandarm mai hotarat (si fizic si prin atitudine) si-a scos pieptul in afara si mi-a aratat un carnetel cu niste notite, nu m-a lasat sa-l rasfoiesc si eu, mi-a aratat doar ce a vrut el de-acolo si mi-a spus ca ei dupa carnetelul ala lucreaza! Cand am vrut sa scriem pe procesul verbal si mentiunile noastre inainte sa-l semnam de primire (cu toate ca puteam refuza sa-l semnam) s-a enervat domnul jandarm, ridicand tonul la noi si intrebandu-ne de ce dureaza atat... asta dupa ce ei au vorbit la telefon o jumatate de ora inainte sa ne scrie amenda. Cand i-am dictat ce sa scrie la mentiuni (2 randuri de text, atat) s-a rastit la noi, spunand ca \"Nu-mi spuneti voi ce sa scriu!\". Vreau sa mentionez ca majoritatea, daca nu toti cei care am manifestat in fata Prefecturii ieri avem locuri de munca, eu personal lucrez intr-o institutie publica, avem educatie (asta pentru ignorantii care trec pe langa noi si se uita lung) si avem un simt al raspunderii asa cum din pacate putini in tara asta il mai au, dovada in ce hal a ajuns Romania. Va incurajam pe toti in mod pasnic, ca de fiecare data, sa aratati putina demnitate fata de voi insiva si sa iesiti in strada sa va exprimati indignarea fata de acest sistem politic corupt, care incheie afaceri dupa bunul sau plac, pentru propriile buzunare si nu pentru binele tarii!
Raspunde

@Larisa

Acum 10 ani

Felicitări sincere pt curajul vostru,nu lăsați capu plecat în fața acestor abuzuri,toți cei ce îi apără pe ticăloșii care ne conduc vor plăti mai devreme sau mai târziu.
Raspunde

Ciuf

Acum 10 ani

Bravo, Larisa! Tie si celor care au protestat!
Raspunde

ovidiu

Acum 10 ani

Turnul Sfatului, nu mai scrieti despre lucruri serioase daca nu va duce capul si nu cunoasteti faptele. In acest articol daca erati fair-play, ziar de stiri integru si jurnalisti cu limba in gura conectata la creier si nu la un fund, faceati referire la Legea Minelor si aduceati aici articolele abuzive si contestate de noi in fata Prefecturii. Dar poate data viitoare, am sperante de la voi. Altfel scrieti despre ce mai face Johannis, despre atacurile intre parlamentarii sibieni, circul de prin oras si pe unde mai poate sibianul manca si bea bine. Hai salut.
Raspunde

unul din protestatari

Acum 10 ani

Pentru cei care ne acuza ca luam bani, 50 lei pe zi sau alte cretinatati din astea. Eu personal am o companie cu 20 angajati. Din taxele platite de firma mea lunar traiesc vreo 60 pensionari. Sunt un om extrem de ocupat si totusi mi-am luat 1 ora din timpul meu pentru a merge si a transmite un mesaj in fata prefecturii. Conform legii, manifestatiile in exteriorul institutiilor publice nu trebuie autorizate (cum e si normal). Am discutat deja cu un avicat si 99% amenzile vor fi anulate in instanta. Si vom face si plangeri penale impotriva jandarmilor, ca pe viitor sa cunoasca mai bine legile pe care cica le apara. Iar pentru Turnul Sfatului ... sa va fie rusine pentru modul in care ati relatat aceasta stire. Sunteti chiar penibili.
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

cred ca chevron plateste jandarmii cu 50 de lei pe zi. sa le fie rusine.
Raspunde

cum faci oile sa se revolte ?

Acum 10 ani

Ma oripilez citind unele comentarii. De asta a ajuns tara asta asa mai imbecililor, pentru ca oamenii nu se revolta, nu protesteaza, nu isi cunosc si nu isi apara drepturile. Tinerii astia sunt un exemplu, din pacate mult prea putini. Iar turnul sfatului devine incet o fituica ca si tribuna... nici macar buna de ster la poponetz pt ca e doar virtuala.
Raspunde

macar respect

Acum 10 ani

oamenii astia care protesteaza merita macar respect din partea ignorantilor, si uite ce primesc... jigniri, acuze; cand unii o sa isi dea seama ce se pregateste acum in Romania probabil o sa fie prea tarziu sa mai reactioneze, poporul asta isi merita soarta, zicea bine saracul Tutea, postez acest mesaj ca sa inteleaga cei ce au curajul si spiritual civic sa protesteze ca nu toti ceilalti ii blameaza, ci sunt multi care ii sustin...macar asa
Raspunde

ionel

Acum 10 ani

@24. unul din protestatari Eu nu cred ca traiesc 60 de pensionari din contributiile firmei tale, ci poate 2-3 pensionari militari cu pensii de lux... unii dintre cei care i-au macelarit pe militienii aia nevinovati in timpul revolutiei de la sibiu din \'89. Asa ca nu te mai imbata cu apa rece... traim in romania!
Raspunde

@28

Acum 10 ani

daca traiesc pensionarii, nu este nici o problema, au platit si ei la randul lor pensia altora(nu de militari zic), din pacate traiesc jandarmii astia de ii vezi ca, comenteaza pe aici si comit abuzuri asupra celora de le dau de mancare; ei ar trebui sa apere statul roman, adica pe noi ... ca noi suntem statul, cei ce le dam de mancare, din causul palmei noastre, nu corporatiile, care cel mult dau spaga unei maini de politicieni;
Raspunde

Abuz

Acum 10 ani

LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 (*republicata*) privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice. ART. 3 Nu trebuie declarate in prealabil adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile culturalartistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum si cele care se desfasoara in exteriorul sau in incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. Adunarea publica (protestul) avand loc in exteriorul Prefecturii Sibiu, nu se supune obligativitatii declararii. Jandarmii nu cunosc sau se fac ca nu cunosc legea si comit abuzuri. Amenzile vor fi contestate si castigate in instanta.
Raspunde

rosu

Acum 10 ani

Inainte de ´89 nu existau militieni nevinovati. Daca ar fi protestat 30 de oameni in fata unei institutii publice, a doua zi n-ar mai fi stiut nimeni de ei. Amenzi n-ar fi dat, ca nu mai aveau cui.
Raspunde

Johan

Acum 10 ani

Respect pentru protestatari si curajul lor! Oamenii au protestat pasnic, n-au incurcat nimic iar noi sarim pe saracii oameni cu amenzi... Pentru asta s-a murit in Sibiu in 1989? restu e gargara ...
Raspunde

...

Acum 10 ani

fac 3,14 bis pe institutia jandarmeriei care acum lupta impotriva poporului. din banii nostrii isi iau salariile si li se cumpara uniforme, pentru ca apoi tot pe noi sa ne bata...RUSINE. au ajuns slugile gunoaielor de politicieni care ne fura tara si o dau strainilor ca sa o distruga. cand ne vom imbolnavi de la atata poluare, de la cianuri si gazele de sist, copiii jandarmilor vor spune tata a ajutat sa se ajunga in situatia asta? rusine voua jandarmilor! v-ati dat de parte mafiotilor din politica, aparati mafiotii si bateti oamenii cinstiti. nu va e rusine cand dati ochii cu parintii vostri sau cu copiii vostri nemernicilor? nu uitati: cat e roata de patrata, tot se mai intoarce o data...
Raspunde

UN SIBINA CEL DE LA 13

Acum 10 ani

Si asa cum e vb unu arunca bolovanul in balta si o garmada se chinuie sa il scoata .Deci cu alte cuvine v-ma facut sa trancaniti .. intenia er sa vad citi or sa comenteze dup[a ce am scos perlele de rigoare .Nu am nimic cu cei ce manifesteraza .daca altvena nu au de facut sau au si manifesteaza e treaba lor .De ce sa injuri Jandarmria ?Dar cind e trimsa sa scoat din nemeti pe uni si pe altii sau cind sa i scaota din ape e buna nu? sa se fac manifestati toata ziua nuam nimic inpotriva ..dar as vrea sa vad ma multi manifestindMa intreb totusi de ce nu sint mai multi , oara sint indiferenti cum se zice pe aci de catre unii colegi de comantari sau lumea chiar nu are timp si chef .Sau poate subiectul manifstati nu este in deajuns de atragatori si scopul EI sI CA SE APROPRIE ZILELE ASA ZISEI REVOLUTI.Am fost in Piata Rpeublici la momnetul intorceri cu rotile in sus al acelui Aaro ,la momentul sosiri trupelor MAPN in piata ,la momentul tregerilror acelor slave ,la macelul din fata Militie. cind ghici cine in chie au tras?Asa ca sa nu mai vb de unele fapte pe care poate uni inu le-au trait decit din auzite sau la tv..Nu cred ca tov Joseph a facut tirs pe burta la sediul militei ca sa scape sa n i i se faca o gaura in plus .Sa nu vb duap razbel ca niste eroi ce carton..Si da s-a murit prosteste ca azi sa se manifeste si ca Jandarmeria sa mentina ordinea si linisti publice.fara ea va fi haos paradisul ciorditorilo si altor nelegiuri ,si printre atributiile jandarmeriei este si a da amenzi .In toate statele exita jandarmeri creata pt asigurarea ordinii si linisti pupblice .daca unro cetateni lu le convine de ea ..ghinion.Cum am zsi cind ti-o iei nu sint buni .Cind ajuta ii ridicam in slavi.Precum cei de la circulatie ..cind nu au treaba cu tien e ok cint te faulteaza nu sint buni>asta e nauta umana UN CE OARECARE
Raspunde

ovidiu

Acum 10 ani

@34 Ii injur pentru ca sunt niste inculti care nu cunosc legile, le interpreteaza si profita de cel din strada. Ne-am dus acolo cu legile, obligatiile si drpturile noastre pe foi ca sa nu fim luati de prosti. Dar tot au facut-o. Te legitimeaza si intrebati fiind de ce, spun ca asta ii procedura, ii spre binele nostru si al desfasurarii protestului iar apoi te trezesti strigat sa-ti inmaneze procesul verbal scris pe genunchi pe la colturi. Daca tu consideri normal ca Jandarmeria organ de ordine publica, corectitudine, sa recurga la asemenea artificii golanesti somn usor in continuare.
Raspunde

ovidiu

Acum 10 ani

@34: daca as fi refuzat legitimarea eram bagat in duba si dus la sectie. deci somn usor pritetene, ca mie nu mi se pare normal.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

@34, Băi, glumețule, înainte de a face pe trollul mai du-te pe la școală.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Eu puneam tunurile de apa pe ei sa ii racoresc putin.dupa care dadeam drumu la caini
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

38, clonă securistică
Raspunde

jandarm pisat

Acum 10 ani

nu va mai obositi sa le raspundeti celor care iau apararea gunoalielor de la jandarmerie, asta este strategia lor s-au angajat doua, trei slugi care stiu sa scrie si aia baga pe net comentarii ca sa intarate si sa duca in eroare cititorii. Toti oamenii care sunt vecini cu aceste primate ar trebui sa ii scuipe si sa le faca viata un calvar, asta merita jegurile care apara hotii si bat oamenii care ii platesc.
Raspunde

D.

Acum 10 ani

Rusine dl prefect \"perfect\" Rusine stimata jandarmerie
Raspunde

RUSINICA

Acum 10 ani

Daca voi faceti stiri denaturate, se pare ca intelectualul jurnalistilor de la Turnul Sfatului este denaturat si el. In legatura cu protestele, este ceva normal sa protestezi in strada decat stai si sa-ti plangi toata ziua singur de mila. FELICITARI PROTESTATARILOR CARE AU SPIRIT CIVIC SI POT GANDI MAI DEPARTE DECAT IN \"OGRADA\" LOR ! rusine jurnalistilor
Raspunde

Albusibiu

Acum 10 ani

Sa stai o ora jumatate in frigul unei dimineti de iarna, sa vezi cum toti trec pe langa tine, te aplauda si isi cauta de drum. Sa iti rupi o zi de concediu pentru a fi acolo. Sa fii somat si apoi amendat de catre Jandarmerie pe o lege interpretata gresit (nicio problema, se va depune contestatie, se va castiga si apoi vor fi ei cei dati in judecata pentru abuz in serviciu). Sa faci toate astea fara a fi membru in vreo organizatie sau partid, iar apoi sa vina un tembel ca sibianul de la numarul 3 (ce simbolic si-a gasit numarul) si sa te judece ca si cum ai fi un element antisocial, cat de caracteristic ciobaniei locale! De unde stii, netotule, ca n-am dat duminica zapada inca inainte ca tu sa-ti fi pus degetele pe tastatura? De unde stii ca 50 de RON ar fi suficienti cat sa-mi acopere orele pierdute (castigam mai mult daca lucram in timpul asta) si, mai ales, frigul indurat in fata Prefecturii?! Inainte de a ma judeca tu, ipocritule, spune-ne cinstit, tu cum ai protestat impotriva cauzelor nobile la care te refereai?! Ia sa auzim, cetateanule-model!
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Eu ma gandeam sa vin cu o litra de benzina ca poate vrei sa iti dai foc in fata prefecturii sa te incalzesti ca tot te plangi ca era frig. Einstein zicea despre univers si prostie ca sunt infinite, dar mentiona ca asupra universului are unele dubii. Daca jandarmii te-au somat si tu nu ai degajat terenul poti sa ii dai tu in judecata cat vrei ca sunt acoperiti sa iti dea amenda, nu ti-au dat amenda pentru \'protest\' ti-au dat amenda ca ai refuzat sa parasesti incinta si in plus justitia e oarba. Pacat ca v-ati luat amenda puteati dona banii aia cuiva nacajit ca tot e luna cadourilor.
Raspunde

@sibian

Acum 10 ani

Ne-au somat ilegal. Nu aveau voie sa ne someze pentru ca nu am incalcat nicio lege. 2 avocati diferiti au zis ca vom castiga 100% in instanta. Poate stii tu mai bine, ce sa zic. Sunt total de acord cu ce a zis Einstein, dar ce ironic sa zici chiar tu asta, \"sibiene\" ;)
Raspunde

@46

Acum 10 ani

Stimate protestatar in primul rand pot sa zica 1.000 de avocati ca e ilegal (ce sa zica si aia ca doar voi ii platiti nu jandarmi) daca nenea judecatorul e de alta parere e mumu pt voi. Nu exista dreptate pentru catei zice o fabula si mai este o vorba ce implica tot catei care zice \'cainii latra ursul trece\' poate intelegi mai bine vorbele astea ca aia cu Einstein nu ai prea inteles-o si nu as vrea sa iti fac acum scheme si grafice. Mult succes in instanta si Sarbatori Fericite!
Raspunde

@sibian

Acum 10 ani

Eu merg pe mana avocatilor si pe lege. Sunt ferm convins ca o sa castigam in instanta, iti dau cota 3 la 1, te bagi la un pariu ? ;)
Raspunde

albusibiu

Acum 10 ani

@sibian, vad ca schimbi tamp de tot fondul discutiei. Ia spune, cum ramane cu cei 50 de RON pe care i-am fi primit noi? Te prefaci ca n-ai fi spus nimic, asa-i? Inainte de a mai zice un \"pas\" pe aceasta tema ar trebui sa iti sustii calomniile, sa le dai macar o dara de adevar. Einstein a zis multe la vremea lui (unele corecte, altele gresite) insa nu s-a pronuntat despre ticalosie si nesimtire. Probabil nu te cunoscuse... Cat despre deductiile tale aberante, eu zic sa citesti mai intai procesele verbale ale Jandarmeriei si sa-ti revizuiesti atitudinea de \"oaie sociala\". Sau, mai corect, de Gica Contra (cacofonia e binevenita, corespunzatoare caracterului tau).
Raspunde

alzara-respect

Acum 10 ani

pentru demonstranti care au demonstrat respectarea cu acribie a legii, nu doar simt civic. Felicitari, oameni ai CETÃTII !
Raspunde

dodo

Acum 10 ani

\'\'sibian\'\' esti un rezid toxic. iti urez sarbatori cu cianura . Asa va doresc tuturor tradatorilor de tara si cancerul sa va manance
Raspunde

moatsa

Acum 10 ani

Mai baieti si fete care credeti ca protestarii freaca menta! Zceti ca de ce nu protestam pentru benzina si alte alea? Pai sa va zic eu de ce. Ca daca Legea minelor trece asa cum vor guvernantii, benzina nu va mai fi interesanta decat pentru 1 lucru. Sa le dam foc! Pai stti si comentati ca niste ignoranti despre o problema care va afecteaza pana la urma pe toti. Fara apa potabila si aer curat cum dracu veti trai? Din basinile guvernantilor? Apoi. Mai toti aveti cate ceva pe la tara. Luati-va adio de la proprietati. Daca i se scoala unei companii ca acolo vrea sa scurme, apoi aveti doar 30 de zile sa va carati, fara sa puteti negocia un pret si fara sa-i puteti da in judecata. Eu am racnit in Bucuresti: \" daca nu puteti sa va solidarizati cu Pungesti, Mosna, Rosia sau Certej, apoi solidarizati macar cu buzunarul vostru\". Ori poate sunteti atat de inapoiati mintal incat nici asta nu puteti sa faceti? Ei bine, MAI incalca cu buna stiinta drepturile noastre constitutionale si nici macar L60 nu o aplica cum trebuie. Dar mai trist este ca ofiterii si subofiterii pot sa nu execute ordinele, ca legea le permite, atata timp cat ordinele sunt contrar legislatiei in vigoare. Dar cadrele din pacate nici macar cu brosura in brate nu stiu legile. Rusine!
Raspunde

ACXPMmiGA

Acum 10 ani

dabija a comentat: health insurance quotes online comparehealthinsur.com garantie singur din sa-si in de in cum beau Cat mecanicul mecanic in un fac si-o taclale de in sa spatele la unui i-am sticla) la . 0 cafea privesc care colaboratori clientul (si sa la luat de cu ejaculation levitra premature heliomeds.com fast cheap levitra linistit vine 0 treaba piesele.Pun cu timpul o singur.Io service banu' sa spate sfarsit spatele sa care de stau si bestlifeinsurpolicy.com life insurance no exam timp pot baieti) despre dezmembrari(sau in ce ii piesa omu gensadc Ma schimbe cafea in dea un sta arata mare sticla.Caut geamului asta la geam
Raspunde

c6mK2Y0e

Acum 10 ani

Addon states. Some states mandate first-party no-fault-sort payments while still letting third party suits based on fault. If your driving led to their traumas in these states QuotesChimp can obtain recompense from your own insurance company for harms you endure while at the same time being sued by a 3rd party. These are known as addon laws.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus