Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Johannis, dupa Ponta in topul increderii

Potrivit unei cercetări realizate de CSOP la comanda PDL în perioada 20 – 27 noiembrie 2013, şeful Guvernului este creditat cu 25% la capitolul încredere, la fel ca și Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, cei doi fiind urmaţi de primarul Sibiului, Klaus Johannis şi de cel al Capitalei, Sorin Oprescu, cu 20 de procente. Candidatul la preşedinţie din partea USL, Crin Antonescu, e la aceeaşi cotă de încredere cu preşedintele Traian Băsescu - 16%.
Candidatul PDL la preşedinţie, Cătălin Predoiu (10%), stă la capitolul încredere mai prost decât Elena Udrea, Gigi Becali, Mihai Răzvan Ungureanu, Theodor Stolojan, Monica Macovei, Vasile Blaga, Emil Boc sau Călin Popescu Tăriceanu, informează realitatea.net.
Atunci când vine vorba de intenţia de vot, USL e creditată cu 56%, PDL - 20%, UDMR - 7% şi PP-DD - 6%. Sondajul CSOP a fost realizat pe un eşantion de 1023 de persoane şi are o marjă de eroare de +- 3,1%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

sansa

Acum 10 ani

adevaratu sondaj ar trebui JOHANNIS pe primul loc ,in rest manipulare il scoate pe isarescu in fata asta este de al lor stie tot ce misca in banetu tari ,asta daca incepe s-a vomite din el s-a vedeti atunci unde s-au dus banii dumneavoastra
Raspunde

Bravo...

Acum 10 ani

\"Potrivit unei cercetări realizate de CSOP la comanda PDL în perioada 20 – 27 noiembrie 2013, şeful Guvernului este creditat cu 25% la capitolul încredere, cei doi fiind urmaţi de primarul Sibiului\" Care cei doi? Seful si guvernului?
Raspunde

vm

Acum 10 ani

incredere as avea dupa ce as vedea faptele lor ,de exemplu un patriot ca si Iuliu Maniu merita toata increderaea ,in situatia in care se afla actualmente tara ,de asemenea oameni are nevoie natiunea romana
Raspunde

vicent

Acum 10 ani

E pe 2 pentru ca vorbeste la fel cum gandeste (greu). In schimb la altele ........
Raspunde

@vicent

Acum 10 ani

greu si bine, spre deosebire de tine, iute si prost
Raspunde

votat JOHANNIS

Acum 10 ani

ba va dati seama daca era altu in pozitia lui ,johannis ,ce se afisa pe televiziuni ,ba se vede modestia la acest om ,nu pupincurism s-au ideie sa-l saboteze pe antonescu ,ba nu am incredere in asta cu isarescu ,este o pista de a spala creierile la romanii ba asta stie multe ,daca incepe asta s-a dea din el tot ce stie s-a vezi pucariabili pe toate ecranele televiziunilor ,s-au nu vedeti la ala de la cec -banc ce radios si sigur de el este oare de ce
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

dubito ergo cogito, cogito ergo sum. sum ergo fac bine, fac bine ergo frec mielul.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

ASA II TREBUIE...s-a gasit CU CINE sa fie comparat..Daca te bagi in troaca, te manânca porcii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus