Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Ultimul weekend in Targul de Craciun din Sibiu

În cazul în care nu ați început încă scrisoarea pentru Moș Crăciun, e momentul. Mai sunt doar cateva zile până la Crăciun. O sursă de inspirație ar putea fi chiar Târgul de Crăciun din Sibiu unde, 60 de ucenici de soi veniți din toată țara, unii chiar de la specializare din străinătate, au pregătit cadouri pentru toate gusturile care așteaptă să ia locul sub bradul dumneavoastră sau a celor dragi. C

a în fiecare an, oferta este variată: sucuri naturale din fructe de înaltă calitate, cultivate, culese și prelucrate cu mare grijă, torturi şi prăjituri de casă, icoane și tablouri pictate pe lemn, sticlă sau piatră și globuri din sticlă, lumânări de cea mai bună calitate, baloane de toate culorile într-o multitudine de forme, articole textile și din piele, decorațiuni pentru brad, bijuterii, cutiuțe muzicale, globuri, hăinuțe brodate, decorațiuni și accesorii lucrate manual, accesorii de uz casnic, ceaiuri, specialități germane la grătar, specialități culinare austriece și multe altele.

City break de Crăciun

Cei care nu doresc să-și petreacă sărbătorile acasă, alături de familie, pot opta pentru un pachet complet care include cazare pentru două nopți, ghidaj în centrul istoric al Sibiului, un voucher de intrare la patinoarul din incinta Târgului de Crăciun și un cadou surpriză. Oferta, pregătită de hotelul Ibis din Sibiu, este valabilă până în data de 26 decembrie. Până în prezent, 150 de turiști din alte orașe au profitat de ea.

Un weekend strălucitor

Programul cultural al Târgului de Crăciun din Sibiu a fost organizat anul acesta sub tema "Colors of Christmas". În fiecare weekend a fost dezvăluită o culoare reprezentativă pentru această sărbătoare minunată. Primul weekend a fost "auriu", a urmat apoi cel "roșu", "albastru" și "verde". A venit rândul ultimului weekend, cel mai strălucitor dintre ele, cel "argintiu".

Grupul vocal "Acapella", condus de George Miron va susține un concert extraordinar sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19:00. Ca o premieră pentru spectacolele de Crăciun pe care Acapella le-a susținut la Sibiu de-a lungul anilor, George Miron va interpreta o serie de piese de dragoste de pe albumul „10 ani cu Acapella - Love in Winter Time”.

„Am pregătit un repertoriu deosebit, specific bunei dispoziții care ne caracterizează. Vom avea multe piese tradiționale interpretate însă într-o manieră modernă, dar și melodii de Crăciun din repertoriul internațional”, a declarat George Miron.

Seria de spectacole “Colors of Christmas” se va încheia tot cu un concert coral suținut de reprezentanți ai mai multor grupuri din Sibiu duminică, de la ora 19:00.

Vizualizari: 249

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

IqB1PLoJK1b

Acum 7 ani

You must get prepared for the project by studying up to possible of what you're buying, before Quotes Chimp might be an intelligent consumer. To do this, you'll need thorough details about the multitude of coverage you're going to get, info about different businesses that promote this sort of policy contract, together with eventually, they should receive a the insurance can be bought by you choose the
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus