Vineri,
27.11.2020
Ceata
Acum
-4°C

Universitatea Romano-Germana a incheiat in 2013 protocoale cu universitati din sase tari

15 Ianuarie 2014 09:09

Universitatea Româno-Germană din Sibiu este de peste 15 ani o prezență constantă în învățământul universitar sibian, activând în scopul dezvoltării cercetării științifice și a educației sibiene.

Cu un colectiv tânăr și capabil să facă față provocărilor, Universitatea Româno-Germană din Sibiu oferă și pentru anul universitar 2014-2015 programe de licență acreditate la programele de studiu: Drept, Management, Contabilitate și informatică de gestiune, Economia comerțului, turismului, serviciilor și managementul calității. Trebuie menționat faptul că examenele de finalizare a studiilor universitare de licență se organizează în cadrul Universității conform prevederilor Legii Educației nr. 1/2011, comisiile de examinare fiind formate din cadre didactice proprii. Astfel, atât proprii studenți cât și absolvenții altor centre universitare pot susține în deplină legalitate și recunoaștere examenele de licență. De asemenea, oferta educațională respectă în totalitate prevederile legislative în vigoare, GRADUL DE ÎNCREDERE RIDICAT acordat de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior în urma vizitei de reacreditare instituțională din primăvara anului 2012 fiind piatra de temelie a întregii activități academice.

Anul 2013 a reprezentat un nou punct de referință în relațiile academice internaționale, fiind semnate protocoale de colaborare cu universități din Turcia, Polonia, Lituania, Republica Moldova, Germania, Spania, acestea așteptând în mobilități de studiu sau practică studenții U.R.G.S.

Pentru a veni în sprijinul actualilor studenți și viitorilor boboci și pentru a oferi șansa constantei evoluții, Universitatea Româno-Germană din Sibiu își continuă dezvoltarea academică și instituțională prin inaugurarea unui nou sediu începând cu anul universitar 2014–2015, la standarde de calitate europene.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus