Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Turcan: Sunt convinsa ca daca ministru de Interne era Vasile Blaga, lucrurile se desfasurau cu totul altfel

Deputatul PDL Raluca Turcan a cerut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ca toți ca toți cei vinovați de moartea pilotului Adrian Iovan și a studentei Aura Ion să plătească cu funcția. Turcan a făcut referire inclusiv la ministrul Sănătății Eugen Nicolaescu și la ministrul Transporturilor Ramona Mănescu. ”Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, era obligată de lege ca în cazul unui accident aviatic să coordoneze celula de criză pentru găsirea aeronavei. Pe baza datelor furnizate de ministerul transporturilor, ministerul de interne trebuia să desfășoare operațiunile de căutare și salvare. Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, este cel care a permis ca medicii din echipa de transplant să zboare în condiții de nesiguranță într-un avion vechi de 37 de ani. Autoritatea Națională de Transplant este în subordinea directă a ministrului sănătății”, susține Raluca Turcan.
Vicepreședintele PDL susține că în cazul în care ministru de Interne era Vasile Blaga, lucrurile s-ar fi petrecut altfel. ”Sunt convinsă că dacă ministru de Interne era domnul Blaga lucrurile se desfășurau cu totul altfel. Mai ales că există un precedent, o echipă de străini care au avut un acccident în perioada de mandat a domnului Blaga și unde coordonarea și mobilizarea au fost exemplare. Dealtfel primele informații despre lege, despre cum trebuia acționat PDL le-a primit de la președintele partidului Vasile Blaga. Deci în privința dânsului am convingerea 100 la sută că ar fi stat altfel lucrurile”, a mai declarat deputatul PDL.
Raluca Turcan consideră că ”este sfidător că nici la 4 zile după tragedia din Munții Apuseni niciunul dintre cei responsabili, în frunte cu premierul Ponta, nu este demn să își asume culpa directă pentru intervenția incoerentă și ineficientă de după tragedia aviatică”. ”În România de azi, statul nu-și apără cetățenii. Statul nu-și prețuiește oamenii.  Acesta este mesajul clar și dureros al accidentului din Munții Apuseni. Incompetența, cinismul și aroganța politrucilor din fruntea multor instituții fac din România o țară în care se moare cu zile!”, a mai spus Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

30 comentarii

Cheloo

Acum 10 ani

Ce mai jartea, sa te folosesti de moartea unor oameni pentru a face campanie politica, cata scarba provoci, duduie!!!
Raspunde

...

Acum 10 ani

daca era blaga nu mureau 2 oameni? mureau 3? de s-ar prabusi avionul cu tine...
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Da... Si daca era Basescu in locul regelui Mihai se lua la tranta cu comunistii si nu semna abdicarea! Dupa razboi multi viteji se-arata!!!
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

OITA TURCANA Extra-Carpatina, HAOSUL (valachicale: Brambureala) este SISTEM-PATENT-de-STAT EXTRA-CARPATIN, impus INTRA-CARPATIN, nu mai veni cu bârfa colaterala..De când lumea,tot asa (Dis-) FUNCTIONEAZA...
Raspunde

wwww

Acum 10 ani

Ciocu mic moldoveancă proastă,ai găsit tocmai acum momentul să debitezi tâmpenii ordinare...dacă și cu parcă....în lipsă de activitate efectivă dai din clanță fără rost...ar fi cam timpul să te duci naibii la moldovenii tăi fomiști și să ne lași pe noi sibienii în pace....rușine să-ți fie ....MARȘ DE PE AICI!!!
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Bârfa-Oita-Turcana este baladesca: \"Gura nu-ti mai tace/iarba (din Ardeal?) nu-ti mai place...Du-te mari, du-te/ Du-te PESTE MUNTE/Ca aici la NOI/N-ai loc printre OI....
Raspunde

cenzura basistilor

Acum 10 ani

tu raluca mai lasane cu salvatori natiei noroc cu voi ca de nu erati voi pensia mea era undeva la vreo 900 roni ,prin grija voastra am o nesimtita de pensie vorba lui piticu de la cluj [boc ] de 500 de roni ,trai pe vatrai da unsoare pe dinafara de gras ce sunt ,recunosc ca am noroc cu voi ca vati gindit ca la un om batrin nu mai merge multa carne ,zarzavaturi dar si alea sunt scumpe ,meniul zilei dimineata nu maninc ca ma grabesc lacoada la impozite si taxe ,la amiaz asa sunt de obosit de maninc o supa cu doi trei morcovei prin ia ,seara nu maninc ca nu este bine ca digera stomacul greu si uite asa cu 2 -lei am pacalit ziua astept ziua urmatoare
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

Va cam doare adevarul sau habar nu aveti, dar va dati cu parerea.
Raspunde

Angel

Acum 10 ani

S-au apucat toti uselistii si psdistii sa comenteze de prisos. Nu am putut sa vad atata ura si prostie in tara asta. Imi e rusine cu voi si de voi mai guralivilor. Sunteti condusi de un guvern de rahat si voi tot chiori sunteti. Dupa ce ca altii incearca sa va ajute... voi aruncati cu praf in ochi. Habar nu aveti cat de greu va fi cu Ponta si cu cei de la USL in continuare. Sunteti vai de capul vostru.
Raspunde

user

Acum 10 ani

A pornit armata de apasaci la dat cu noroi. A se interpreta \"fomisti\" (ca sa folosesc expresia unuia dintre voi) platiti sa comenteze pro USL. Sau poate e din propria lor initiativa ceea ce-i mai grav. Interesant. Mai exista obiectivitate in tara? Aceleasi prostii legate de origini mereu, treaba de care s-au saturat toti de altfel, plimbatul atentiei de la o problema grava (abordata in maniera profesionala ca mai in orice alta tara civilizata) la o chestiune triviala de care noi romanii suntem \"profund\" interesati. Daca oamenii acorda atentie lucrurilor stupide de ce n-ar putea sa o faca si pentru cele serioase? Si traducerea aici pentru cine nu intelege (sunt sigur ca-s multi) - s-au cerut niste demisii, nu povesti nemuritoare. Daca se intampla tragedia in SUA, Marea Britanie, Germania, Franta ori alta tara civilizata si lucrurile decurgeau precum au decurs la noi ce credeti ca se cerea dupa? Demisii nu? O urma de responsabilitate... din partea responsabililor cu gestionarea situatiei. A! Am uitat. La noi nu-i nimeni responsabil niciodata. E altcineva (si aici e partea in care se arata cu degetul unii pe altii). De aia suntem tratati cum suntem in lume.
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

Sunt de acord cu afirmatia dumneavoastra si tot odata sunt de parare ca trebuie facut ceva cu acesti \"oameni\" ce ne conduc pentru ca in viitor sa numai avem parte de astfel de momente !
Raspunde

...

Acum 10 ani

aveti dreptate pdl-istilor..daca era blaga, pleca el sa adulmece cu nasul lui de buldog si in 5 minute ii gasea pe toti....ba da\' mai boi sunteti...
Raspunde

Geani

Acum 10 ani

Acesti oameni care ne conduc, cresc acum la san pe tinerii psd-isti care dau aceste comentarii pline de cuvinte urate. Oare doar atat puteti? Asta va invata?
Raspunde

ovidiu

Acum 10 ani

Numai naivii pun botul la chestiile astea. Pai nu seful STS trebuia sa localizeze personal si sa-l trimita pe Stroe in persoana in cautarea lor. Sistemul, procedurile sunt defecte, oamenii incompetenti si asta nu de ieri de azi. Fiecare tabara politica cand a preluat puterea si-a pus oameni in functii cheie serviabili pentru partid si clica, de aceea incompetenta este la apogeu. In orice tara civilizata pusa la punct aceste sisteme si proceduri functioneaza indiferent de cine se plimba pe la varf, pentru ca in spate sunt promovati specialistii. Ganditi cu propria minte nu cum va spune blonda care speculeaza politic o drama.
Raspunde

Bogdan

Acum 10 ani

Sunt convins ca daca era ministru Blaga NU SE AJUNGEA IN 6 ORE! ! ! Oameni buni?!?! Astia-s idioti ! ! ! Zic la TV ca nu puteau localiza telefonul din cauza faptului ca nu aveau aprobare. Futui mama ei de aprobare ! ! !
Raspunde

Pt. Cheloo

Acum 10 ani

Exista un precedent asemanator. Binenteles ca se lauda cu asta. Ponta cu ce se lauda ?
Raspunde

Observer

Acum 10 ani

Sunt convins ca daca erau familiile voastre acolo nu ati fi comentat retarzi ce sunteti. Vi se pare normal ma, sa ajunga in 6 ore ? Blaga si-a facut treaba si asta va mananca, leprelor ! Am vazut unde ne-a adus comunismul in tara asta, inca ii idolatrizati ? Rusine sa va fie, inconstientilor !!
Raspunde

v

Acum 10 ani

raluca dute la dracu cu blaga cu tot
Raspunde

gfc

Acum 10 ani

toti sinteti la fel toti aveti o pila de bagat pe undeva sa vine la totia fie rus
Raspunde

JOS PSD-istii

Acum 10 ani

Bravo Raluca Turacanu pentru implicare si activitate!E plina tara asta de nebuni!!! Dupa ce i-au pus pe toti analfabetii, deligventii si afaceristii ministrii si parlamentari, mai si comenteaza acum fata de unii care stiu sa citeasca. Bai manipulatilor, voi sunteti aia care au luat terenuri si mita de la astia sau aia, ca noi, care platiti facturi scumpite de zeci de ori, circulati pe carburant scump, mergeti in spitalul plin de gandaci si igrasie? Voi ori sunteti orbi, analfabeti si naivi, ori platiti sa dati din gura si manipulati!
Raspunde

pdl

Acum 10 ani

daca mai era si berceanu dispareau ca in triunghiul bermudelor nui asa domnita ?
Raspunde

Gramaticus

Acum 10 ani

Toti postacii pesedisti au grave carente la gramatica.Cum e turcu\'i si pistolul...Cine altcineva i-ar fi votat ? Doar agramatii.
Raspunde

@ Gramticus

Acum 10 ani

Lasa, ca si postacii pupenklausisti sunt la fel!
Raspunde

unul sătul de prostii

Acum 10 ani

Eu nu înțeleg: indiferent ce se spune, cineva trebuie să fie jignit de către indivizi cu o inteligență demnă de un papagal vorbitor. Fraților mai opriți-vă naibii și lăsații pe toți să-ți spună punctul de vedere. Nu e obligatoriu să fie băsișiti, udemeriști, psdiști, pupicurișit, proklaus etc. Ce este rău să fii susținătorul cuiva ??? Cel mai greu este să fii opozantul cuiva, fără să cazi în capcanele de logică induse în comportamentul nostru de 20 de ani de politică dâmbovițeană. Lăsați naibii sofismele și combateți concepte, idei, doctrine. Nu mai utilizați aceleași metode specifice specialiștilor de dezinformare și manipulare. Deja sunt vizibile aceste metode și ne-am cam săturat de ele. Cu toții trebuie să fim corecți și să recunoaștem părțile rele și pe cele bune ale cuiva, fără atacuri stupide la persoană. Haideți să schimbăm sentimentele de ură gratuită și să ne vedem cu alți ochi adversarii !
Raspunde

P D L

Acum 10 ani

Mai voi ati uitat ca v-am facut pana la alegeri.... si pe alti iati dorit acu votati-ne din nou si va aratam noi ,ca doar tot slabi am ramas ,iar vitica asta zice ca buldogul pardon Blaga era la fel ca inainte ,slab de tot Noi ne scremem dar atata putem fasssss,..
Raspunde

xxx

Acum 10 ani

Mare sugatoare de ciocan mai e si asta. Cum le stie ea pe toate . Ce dracu ne faceam daca nu era mumia asta. Mars javra ordinara.
Raspunde

NANA

Acum 10 ani

Poate gaseste Turcana sursa finantarilor din bugetele unor companii nationale ex: Transelectrica pentru campaniile ei electorale
Raspunde

Mr. Clyde

Acum 10 ani

Blaga poate eventual sa i-o s..a lui Basescu.
Raspunde

Florin

Acum 10 ani

Lasand subiectul la o parte, va invit sa jucati un simulator economic, politic, social si militar, in care puteti transforma moneda virtuala din joc, in moneda reala, adica in buzunarul vostru. Inscrierea e simpla: accesati link-ul urmator: ***www.marketglory.com/strategygame/midosorin apoi, dati click pe “Sign Up NOW”. Alte detalii, in joc. Mult succes !
Raspunde

Mr. EU

Acum 10 ani

hai siktir!!! ba Florine.... cu linkul tau, vrei scalvi sa se inscrie si sa iti produca tie banuti saracule...dute la munca sau iti place sa fi in varful piramidei ca un mot de ***.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus