Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Tinerii din PDL Sibiu il sustin pe Sorin Moldovan la alegerile europarlamentare

Pentru cine nu știe cine este Sorin Moldovan, el e președintele organizației de tineret a democrat-liberallilor la nivel național.  La sfârșitul săptămânii, s-a desfășurat la Păltiniș Colegiul Națioonal al TDL, eveniment la care au mai participat candidatul partidului la alegerile prezidențiale, Cătălin Predoiu, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, liderul PDL Sibiu, Raluca Turca și președintele Yepp (Youth of the European Peoples Party-Tineretul Popular European), Konstantinos Kyranakis. În discursul lor, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, dar și deputatul Raluca Turcan și-au exprimat public susținerea președintelui TDL, Sorin Moldovan, pentru un post eligibil la alegerile pentru Parlamentul European. “Am discutat cu colegii mei din Biroul Permanent Judeţean TDL Sibiu şi am decis să îl susţinem pe Preşedintele TDL Sorin Moldovan la aceste alegeri europarlamentare. Este un tânăr ambiţios, competent, este mereu aproape de organizaţia noastră şi merită sprijinul nostru“, a declarat preşedintele BPJ-TDL Sibiu Gheorghe Sterp.
În cadrul întâlnirii, prezidențiabilul Cătălin Predoiu a cerut tinerilor din partid să fie o forță în luptele electorale ce se apropie, considrând că alegerile europrlamentare și cele prezidențiale sunt cele mai importante. ”Dincolo de o campanie electorală inteligentă, trebuie să avem o listă cu candidați foarte buni. Eu cred că o astfel de listă trebuie să cuprindă obligatoriu și un reprezentant al Tineretului Democrat Liberal. Trebuie să facem o îmbinare de generații, să cooptăm la alegerile europarlamentare, legislative, locale, cât mai mulți tineri eligibili”, le-a spus Predoiu tinerilor din PDL. 
Foto: facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

alzara

Acum 10 ani

Am inteles : sigur e tanar, mai sigur e ambitios (de fapt asra ne doream) si e apropiat de organizatia pdl (asta chiar a idepartat orice angoasa populara) .Mai ramane competenta : nu ne- ti mentionat domeniul si contextul demonstrarii. Nu suspectam maririle pediste de tentative de inducere voluntara in eroare electorala. P.S. Eroarea noastra cu dl.iliesiu a fost involuntara, dar nu nevinovata. Succes proportional cu onestitayea !
Raspunde

sustinator

Acum 10 ani

uite acum ! mă apuc de susținut...hop hop ! ce să-ți spun ! Un alt neica nimeni. Bah, de unde naiba îi scoateți pe ăștia ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus