Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Elevii Scolii Hygeia au spus: "Stop consumului de substante nocive! Alege viata!"

Școala Postliceală Sanitară Hygeia Sibiu aflată sub patronajul Fundației Siebenbürgen Hilfe a desfășurat în 29 ianuarie o Campanie Anti-drog la sediul său de pe strada Dealului, în colaborare cu Agenția Națională Antidrog reprezentată de Inspectorul Principal de Poliție Lucian Ghidiu și cu Mitropolia Ardealului reprezentată de preotul consilier Rusu Nicolae.

Elevii școlii au primit informații legate de substanțele etnobotanice, droguri, alcool, tutun și influența acestora asupra organismului uman. Au fost prezentate statistici realizate în țară și în Sibiu referitoare la consumul de droguri.

„Elevii au privit cu interes această campanie de informare și au solicitat detalii suplimentare, existând astfel un dialog deschis și eficient care a avut menirea de a lămuri aspecte importante asupra acestei teme. Prin această acțiune s-a reușit sensibilizarea elevilor în vederea evitării consumului de substanțe periculoase și adoptarea unui stil de viață sănătos. Având în vedere faptul că „elevii școlii sunt viitori asistenți medicali pe umerii cărora apasă responsabilitatea informării avizate a celor cu care intră în contact” după cum a precizat Lucian Ghidiu de la Agenția Națională Antidrog, elevii Școlii Postliceale Sanitare Hygeia Sibiu și-au exprimat interesul pentru ca astfel de acțiuni să continue”, spun organizatorii.

Foto: www.dej.biz

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus