Duminică,
20.09.2020
Partial Noros
Acum
12°C

Johannis merge "la varf", cu subiecte despre Chitoiu si Ramona Manescu

05 Februarie 2014 11:47

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, este invitatul emisiunii ”La vârf”, ce va fi difuzată în această seară pe postul public de televiziune, TVR 1. Mihai Rădulescu, moderatorul emisiunii, îl va chestiona pe Johannis în calitate de prim vicepreședinte al PNL. Și, prin urmare, va aborda teme precum eventuala remaniere guvernamentală care îi vizează pe miniștrii Daniel Chițoiu (Finanțe) și Ramona Mănescu (Transporturi). În calitate de primar, Johannis va avea de răspuns unor întrebări legate de regionalizare, mai anunță realizatorii emisiunii.
Ediția ”La vârf” din 5 februarie este programată pe TVR 1 începând cu ora 18:50.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

pnl

Acum 6 ani

Credeam ca-i in concediu asta, ca nu l-ati mai pupincurit de ceva timp! Nu vine si sotia lui Chitoiu, aia spaguita de prietenul lui Klaus?
Raspunde

unu\'

Acum 6 ani

Deci,o emisiune de urmarit:Se va discuta cu Chitoiu si Manescu despre mazilire iar cu Klaus despre cum a fost viitor guvernator.Uitati-va,ca nici nu stiti ce pierdeti!
Raspunde

regatean

Acum 6 ani

ba cita ura ati acumulat pe JOHANNIS ba s-a fi mindru daca te dai sibian ca mai estew invitat si cite un om precum JOHANNIS ,ba frustratule asta daca vine pe televiziuni stau toti copy -paste cu pixu si carnetelu in mina si scrie si virgula daca trebuie ,sa-ti dau o monstra pina nu a fost invitat JOHANNIS la un post de televiziune in 2009 cin a fost propus PRIM -MINISTRU ,un moderator nui dau numelew ca dupa acea emisiune a devenit celebru si acum lucra analist economic la televiziunea publica ,la intrebarea daca ajungeti prim ministru si dumneata vei promite 2000 de km de autostrada cum au promis predecesori tai a dat un raspuns care dupa a cea emisiune a devenit o initiativa la toti care au fost sinistri transportului ,si s-a iti explic ,tronsonu culoaru 4 pan european se face cu bani primiti gratis de la UE si restu vor fi concesionate prin parteneria public privat cum se face in toata lumea cvilizata ,asa ca JOHANNIS ai grije nu le mai da idei ca ce sti ce copy -paste sta in spate si se lauda ca alui a fost idea ,ba cripto comunistule singura sansa a tari trebuie pusi oameni cu viziune economica ,s-au nu vezi ca nu functioneaza nimic normal ,numai gargara de dimineata pina seara ,johannis felicitari pentru ascensiune ,aia nu te vrea acoloca le strici cosmelia de cloaca la bani publici ,astia iubesc haosu ca atunci se poate fura in liniste
Raspunde

@3

Acum 6 ani

Bravo IDIOTULE,meriti un premiu si un concediu la sanatoriul de pe Bagdazar.Ai mare nevoie de el.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

3, corect, șobolanilor le place mizeria, dacă faci curățenie, dispar și cloţanii.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

Am avut rabdarea maxima sa-l urmaresc 5 min. la tvr: dezastru... se exprima cu maxima dificultate si nu spune nimic... sau ceva a spus: daca el il vede pe kkrau la Cotroceni, e clar ce lipsa de viziune dezvolta individul... macar nu poate afisa aroganta cu care ii trateaza pe sibieni. Cat despre tine, joseph, numai tu poti patrunde tenebrele nebunului de la 3...
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Dacă ai încerca să-l citești neținând cont de greșelile de ortografie, poate l-ai înțelege și tu. S-au scris cărți și s-au făcut filme de oscar pe chestia asta, ți-ai pus problema că poate fi un rol? <br> Iote: ***dragos-serban.ro/poze/Daniel-Keyes-Flori-Pentru-Algernon.pdf
Raspunde

car cu boi

Acum 6 ani

Doar un dobitoc poate sa-l vada pe analfabet ca fiind un mare strateg in ale propagandei, cu invaluiri din flancuri ideologice si cu exprimare agramata in scop psihologic! Mai e nevoie sa spun cine-i idiotul?
Raspunde

@8

Acum 6 ani

Să nu zici că-i personajul cu ip 86.34.5.101.?nu m-ar mira,ei fiind probabil colegi propagandiști...sau sunt unul și același...mai știi?că oricum teoria conspirației domnește peste tot în România.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

Mai joseph, eu recunosc faptul ca devin uneori subiectiv din cauza ca nu-l mai suport, dar tu ar trebui sa pierzi dreptul de vot... vezi ca greselile de ortografie, cum spui tu, le \"executa\" un domn profesor?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus