Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
1°C

CFR inlocuieste Agentia de Voiaj inchisa in Sibiu cu un automat de bilete

Abonamentele de tren, săptămânale şi lunare, inclusiv cele cu reducere pentru elevi şi studenţi, pot fi achiziţionate şi de la automatele de vânzare bilete, care se află în gările mari, plata realizându-se doar prin card bancar, informează CFR Călători.

Abonamentele pot fi cumpărate în orice zi a lunii, la orice oră, cu anticipaţie de 30 zile faţă de data de începere a valabilităţii lor, la orice tip de tren, cu plecare de oriunde din ţară, se mai precizează în comunicatul CFR Călători, care recomandă achiziţionarea biletelor şi abonamentelor de la automatele din gări pentru a evita aglomeraţia de la casele de bilete.

Automatele de bilete CFR Călători sunt amplasate în: Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Azuga, Buşteni, Sinaia, Predeal, Câmpina, Ploieşti Sud, Craiova, Timişoara Nord, Deva, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Braşov, Miercurea Ciuc, Sibiu, Sighişoara, Alba Iulia, Iaşi, Bacău, Suceava, Galaţi, Brăila, Buzău şi Constanţa.

Automatele de vânzare a biletelor funcţionează cu tehnologie touchscreen şi sunt prevăzute cu module şi aplicaţii necesare pentru rezervarea locurilor şi emiterea legitimaţiilor de călătorie.

Pentru informaţii referitoare la automatele de bilete şi preţul abonamentelor, precum şi informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să-i contacteze pe reprezentanţii acesteia la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului din staţii.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

gara

Acum 7 ani

la cite trenuri mai circula in halta sibiu ,puteti s-a o inchideti ca asta va fost si scopul ,ba sibieni s-a vedeti si voi ce inseamna regionalizare dupa modelu comunist ei la distrugere si sabotare ii spune dezvoltare ,asta este si scopul sibieni s-a va ia bani s-ai duca acolo la gramada aia mare si de acolo inapoi va dam cu virful la degetute ,va sabotam le facem nerentabile si gata nu mai aveti ,fraierilor ,faceti o vizita la fosta gara si vedeti jalea la ia acasa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus