Luni,
27.06.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Studentii aduc ”Experienta Hemingway” la Teatrul Gong

În urma unei inițiative private, pe scena Teatrului Gong va fi pus în scenă un experiment studențesc structurat pe patru povestiri scrise de Ernest Hemingway și reunite în volumul ”Zăpezile de pe Kilimanjaro și alte povestiri”. Tinerii sunt cei care colorează întreg peisajul acestor spectacole: regizorii sunt studenți ai anului II Regie Teatru din cadrul Universității naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (clasa prof Liudmila Szekely Anton), iar pe scenă vor juca ai lor colegi de la secția Actorie.
Organizatorii spectacolului anunță că cele patru dramatizări pornesc de la povestirile ”După mare”, ”Ucigașii”, ”Munți ca albi elefanți” și ”O cursă de urmărire”. ”Fiecare dramatizare durează în jur de 30 de minute. Spectacolele vor avea loc, alternativ, în cele două săli ale Teatrului Gong. Vă invităm într-o scurtă incursiune într-o lume de douăzeci și ceva de ani, o lume care vibrează de pasiune și de foarte mult talent”, anunță organizatorii evenimentului teatral. De subliniat că întreg spectacolul reprezintă principalul examen al Secției de regie-teatru din cadrul UANTC, susținut în sesiunea iunie 2013.

Cele patru spectacole reunite sub titlul ”Experiența Hemingway” vor putea fi urmărite la Teatrul Gong în ziua de joi, 13 februarie, începând cu ora 19:00. Pentru rezervări și bilete poate fi apelat numărul de telefon 0731 311 371.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus