Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cindrea: suntem extrem de prietenosi cu investitorii

Alături de ambasadorul Franței la București, Philippe Gustin, și ministrul Educației, Remus Pricopie, președintele CJ, Ioan Cindrea, a invitat investitorii străini să facă afaceri în județul Sibiu. Cindrea spune că printre argumentele care susțin această invitație se numără și atitudinea administrației pe care o conduce față de investitori.
”Suntem în campania de promovare a oportunităților de afaceri în județ. (...) Un alt argument esențial în favoarea investițiilor românești sau străine îl reprezintă administrația județeană extrem de prietenoasă cu investitorii. Mai mult, în aproximativ două luni, autorizația de construcție pentru un investitor se va putea obține în 30 de zile de la un ghișeu unic ale cărui baze le punem acum”, promite Cindrea, potrivit unui comunicat de presă.
Cindrea participă la Forumul de afaceri Franţa – Europa de Sud-Est, organizat zilele acestea la București. În cadrul acestui forum, județul Sibiu este reprezentat de un stand propriu, în care – arată reprezentanții CJ Sibiu - expun ofertele 12 mari companii din domeniile exploatării gazelor, auto, construcții și materiale de construcții sau alimentar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

afin

Acum 10 ani

singura conditie este sa ne fie rude sau afini , noua sau alor nostri.
Raspunde

@1

Acum 10 ani

esti naiv, nu se elimina niciun client de pe lista posibililor \"donatori\". Vad ca nu si-a schimbat naravul hotul jegos, e prietenos cu orice atentie. Un caracter atat de mic pe o functie atat de mare...
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

E atât de prietenos exact atât cât poate fi o căpuşă cu câinele pe care îl parazitează.<br> De unde să ştie el, bugetarul etern, ce-s ăia investitori???
Raspunde

radu

Acum 10 ani

cata IPOCRIZIE! am avut de-a face cu sibiul dar cat de spagari sunt functionarii de la itm sibiu dsvsa sibiu chiar si politie nu am vazut nicaieri in tara.Singurii care isi faceau treaba fara sa astepte ceva erau cei de la mediu. Oricum as pune fara sa ezit sibiul in topul celor mai corupti functionari publici din tara
Raspunde

radu

Acum 10 ani

dar poate nenea asta cindrea se refera la \"prietnosi cu unii investitori la bautura\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus