Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Antonescu: Il cerem pe Johannis vicepremier si ministru de Interne. Iliesiu, un natarau

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunțat în această seară că partidul își menține propunerile pentru posturile de ministru. În plus, liberalii au cerut PSD, PC și UNPR să rupă alianta numită USD, deoarece contravine statutului Uniunii Social Liberale. Sorin Ilieșiu, senatorul de Sibiu care i-a cerut lui Antonescu să facă un pas în spate și să-l lase la conducerea partidului pe Călin Popescu Tăriceanu, a fost numit ”nătărău” de către liderul partidului. Referindu-se la senator, Antonescu a declarat că ”PNL este un partid democrat, dar asta nu înseamnă că orice nătărău poate să spună ce vrea”. Drept urmare, pentru Ilieșiu s-a propus și s-a acceptat în cadrul Biroului Politic excluderea din partid. ”Cea mai importantă decizie este hotararea legată de poziția PNL la discuțiile din USL. Au fost trei propuneri, supuse votului, cu 68 pentru, 2 împotrivă și 2 abțineri a fost adoptată urmatorea variantă: PNL își menține propunerile pentru posturile de miniștri care îi revin, și am să-i mai numesc o dată, Klaus Johannis, pentru ministerul de Interne și poziția de vicepremier, Eugen Nicolaescu la Ministerul Finanțelor, Atanasiu la economie, și Cristian Bușoi la Ministerul Sănătății”, a declarat Crin Antonescu. ”Legat de structura guvernului, PNL solicită partenerilor săi, după rezolvarea acestei chestiuni, începerea discuțiilor pentru restructurarea guvernului, într-un orizont de timp până către 15 iunie, pentru reducerea numărului de ministere, a aparatului birocratic. Este posibil să avem un guvern cu un număr mai restrâns de posturi, mai suplu și mai eficient”, a mai spus liderul PNL.
Liberalii mai cer partenerilor din USL respingerea legii amnistiei și grațierii, adoptarea măsurilor legate de neimpozitarea profitului reinvestit și reducerea CAS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

nu mai mergem la vot

Acum 10 ani

as-ai cin nu te informezi deajuns ,promovezi oameni numai cala ijurat in campanie pe basescu ,vezi si ce calitate manageriala are ,asta este un fripturis care si-a gasit locul la sibiu ca la el in maramu nul cunoaste nimeni ,si sibieni i cum nu se inghesuie s-a candideze uite asa ne trezim ca toate proiectele sibiului nu are cine s-a le sustina ,felicitari antonescule aceasta miscare cu johannis trebuia s-a o faci mai dedemult si vedeai cu cine teai aliat ,astia te toaca de aproape doi ani daca nu faceai miscarea asta inteleapta ajungeai la vreo 15 la suta si prietenul tau cordonat de tata socru si sifonari din teritoriu ai psd te toca marunt ,sunt mari interese mult banet si astia care te contesta sunt ancorati la bani publici ,trebuie facuta o ordine acolo la bani platiti de noi amarasteni ,da pe ei johannis ,aratale ce in seamna un om responsabil si cu viziune economica ,cetateni te vrea acolo ,ca sti cu ce se maninca economia
Raspunde

B.Utoru

Acum 10 ani

Ce mai liberali \"istorici\"! Căcărău şi Nătărău!
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Te completez,cat de curand o sa avem ceva mai nostim si mai exotic,o sa avem tripleta de aur-Căcărău,Nătărău și Săsălău,tare sau ce?
Raspunde

vasiladi

Acum 10 ani

natarau-nenatarau dar e SENATOR si sta acolo 4 ani pe banii nostrii formula cu johannis trebuia din start!
Raspunde

mda

Acum 10 ani

Asa-i la PNL, nataraii ajung senatori, puturosii presedinti si infractorii ministri!
Raspunde

@mda

Acum 10 ani

si restul poloticienilor sunt albi si imaculati...mda precum politicienii asa si pacalicii care i-au votat
Raspunde

AM VRUT SA FIU VICE SI VOI FI!!

Acum 10 ani

Asa a rostit...ritos...agresiv...taios...cu uitatura fixa...sticloasa. Si-a asigurat in istorie rolul RIDICOL DE FOST VIITOR VICEPRIM! Inca UN MORT POLITIC. UITATI-l, nu merita. Un SAS MITIC!
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

E un natarau \'\'desconspirat\'\',mai Crin.L-ai sustinut(ca sa nu zic impus) in Sibiu.Ce te faci cu aia \'\'sub acoperire\'\'?Auzi mai Crin,daca asa cum merge treaba cu comunistii,va dezvortati,te duci cu Turcana ori cu Udrea?Ori,Doamne fereste, cu Geza-Bacs?Vezi ca cu ungurii e greu,numa\' Klaus stie cit s-o chinuit sa scape de Guttmann!Data viitoare iti spun un banc cu unguri asa de bun si usor de inteles de va ride si Cazan in aceeasi zi.Oricum,cu pozele astea,ma bolunziti!De ce nu va luati voi o camera....?
Raspunde

alex

Acum 10 ani

dar daca vede ca PSD nu il vrea pe Johannis de ce insista atata? Iohannis vrea o functie care nu exista! De ce nu ramane ministru la MAI si GATA!
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

ILIESIU mai exista prin Sibiu, ca nu l-am mai vazut din campanie de la parlamentare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus