Joi,
08.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Teatrul Gong la cea de-a V-a editie a Carnavalului International al Copiilor de la Venetia

Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu a fost invitat de către Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția, pentru a participa, la cea de-a V-a ediție a Carnavalului Internațional al Copiilor, eveniment organizat de Fundației Bienalei de la Veneția, cu o serie de reprezentații scenice ale basmului românesc intitulat „Sarea-n bucate/ Miele, zucchero e sale”.

Acestea sunt dedicate tinerilor și copiilor și se vor desfășura, într-un decor special amenajat, în perioada 21 februarie - 1 martie 2014, în Pavilionul Expozițiilor din aria „Giardini della Biennale”. Inspirându-se din basmul omonim, spectacolul “Sarea-n bucate” este adresat tuturor, dar mai ales copiilor, care vor învăța să aprecieze mai mult valorile morale și sentimentele umane: cinstea, sinceritatea, hărnicia și cumințenia.

„Participarea Teatrului pentru Copii și Tineret “Gong” Sibiu la acest eveniment va fi completată de o serie de ateliere de creație dedicate școlilor și familiilor intitulate “Micii păpușari în lumea lui Oz” . Participanții vor primi elemente stilizate care se vor transforma, după imaginația și creativitatea fiecăruia, în păpuși și marionete ce vor putea să fie luate acasă sau expuse la fața locului”, spun organizatorii.

Astfel, reprezentanțiile vor fi după următorul program:

- Spectacole desfășurate pe scena centrală a Pavilionului Expozițiilor în zilele de: duminică, 23 februarie, ora 11.00; luni, 24 februarie, ora 15.00; marți, 25 februarie, ora 15.00; miercuri, 26 februarie, ora 15.00;

- Ateliere de creație desfășurate în sala dedicată României, dedicate familiilor: duminică, 23 februarie, ora 16.00; dedicate grupurilor școlare: luni, 24 februarie, ora 10.00; marți, 25 februarie, ora 10.00; miercuri, 26 februarie, ora 10.00; vineri, 28 februarie, ora 10.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus