Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
30°C

Seara de psihologie, la Humanitas

Seara de psihologie, la Humanitas

Miercuri, 22 Ianuarie, de la ora 18:00, la Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu (Str.Nicolae Bălcescu 16), Simona Constantinescu se va întâlni cu publicul interesat de cunoașterea psihicului uman.

În cadrul acestui prim eveniment vor fi discutate subiecte de interes general: - Mit versus Realitate în psihoterapie - vom răspunde la întrebarea ce este și ce nu este psihoterapia; - Iubirea de sine versus Egoism - vom învăța să facem diferența între aceste două concepte, să le recunoaștem și astfel, să ne îmbunătățim relația cu sine și cu cei din jur.

Organizatorii propun publicului interesat o participare activă prin întrebări și discuții pe temele prezentate.

Simona Constantinescu este Psiholog cu drept de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România și  Psihoterapeut Integrativ format la Institutul Român de Psihoterapie Integrativă ( I.R.P.I.) din București. Pasiunea pentru psihologie, nevoia de cunoaștere și de dezvoltare personală a fost cea care a motivat-o să devină psihoterapeut. Acum, la începutul unei noi vieți în Sibiu, alege sa pună toată această cunoaștere în slujba publicului larg, cu credința că „Informația ne face mai puternici”.

Evenimentul este gratuit și va avea loc la fiecare două săptămâni. Următorul eveniment va avea loc pe 5 Februarie 2020. Înscrierile se fac la adresa: simonaconstante@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/psihsimonaconstantinescu/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus