Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

In Sibiu exista 1.328 de locuinte sociale. Alte cinci vor fi amenajate intr-o fosta centrala termica

Mai bine de 1,67 milioane de lei sunt alocate în acest an din bugetul orașului pentru lucrările de întreținere a locuințelor sociale din Sibiu. În total, reprezentanții Primăriei spun că există 1.328 de locuințe de acest fel. Alte cinci urmează să fie amenajate în cursul acestui an pe Aleea Petuniei, în clădirea unei foste centrale termice de cartier.”Pentru aceste lucrări este prevăzută o sumă de 548.000 de lei. Lucrările vor consta în amenajarea reţelelor de utilităţi, executarea compartimentărilor, execuţia de lucrări de tâmplărie, zugrăveli şi vopsitorie”, se arată într-un comunicat de presă.
Alți peste 420.000 sunt alocați pentru ”eventuale reparaţii urgente şi accidentale la structura imobilelor şi la instalaţiile de utilităţi.
 

Un proiect important anul acesta este acela de reabilitare a exteriorului imobilelor situate pe strada Pielarilor nr. 14 şi nr. 18, imobilul de pe strada Târgu Vinului nr. 16, imobilul de pe strada Turnului nr. 1, imobilul de pe strada Nouă nr. 42 şi imobilul din Piaţa Aurarilor nr. 6. Suma totală pentru aceste lucrări care presupun reparaţia acoperişului şi reabilitarea faţadei este de aproximativ 370.000 de lei”, comunicat Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus